FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ένα «δεκάρι» για τον ΠΑΣ Λαμία!(pics+vids)

Ένα από τα τελευταία ονόματα που έκανε την εμφάνισή του στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του ΠΑΣ Λαμία, είναι αυτό του μεσοεπιθετικού, Άντναν Αγκάνοβιτς.

Το LamiaSports σας παρουσιάει τον Κροάτη ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΛ Λεμεσού αλλά και της ΑΕΛ της SuperLeague.

Τα δημοσιεύματα φέρνουν στην πόρτα του ΠΑΣ Λαμία έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν στην SuperLeague και αυτός δεν είναι άλλος από τον πρώην της ΑΕΛ, Άντναν Αγκάνοβιτς.

Πάμε να δούμε την ποδοσφαιρική ζωή του Κροάτη ποδοσφαιριστή, αλλά και χρήσιμες πληροφορίες για αυτόν.

Άντναν Αγκάνοβιτς

Ο Αγκάνοβιτς γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου του 1987 στην πόλη Ντουμπρόβνικ της τότε ενωμένης Γιουγκοσλαβίας. Έχει 1.81 ύψος και αγωνίζεται ως δεκάρι, πίσω από τον επιθετικό αλλά μπορεί να παίξει και στα άκρα της μεσαίας γραμμής.

Πρώτη ομάδα που αγωνίστηκε ήταν η ομάδα της πόλης του, με την οποία συμπλήρωσε 15 εμφανίσεις και 3 γκολ.

Από το Ντουμπρόβνικ έφυγε το 2004, αλλάζοντας απλά ομάδα και όχι πόλη. Για τα επόμενα δύο χρόνια αγωνιζόταν με την ομάδα της GOSK Ντουμπρόβνικ με την οποία έπαιξε σε 46 παιχνίδια ενώ έβαλε και 6 γκολ.

Έπειτα, την τριετία 2006-2009 ο Κροάτης ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην Τρογκίρ η οποία εδρεύει στα παράλια της χώρας του Λούκα Μόντριτς και του Ιβάν Ράκιτιτς.

Με την Τρογκίρ είχε τρεις γεμάτες σεζόν, έχοντας 85 συμμετοχές και 12 γκολ, τα πιο πολλά που πέτυχε στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Μετά ακολούθησαν οι ομάδες της Medimurje έχοντας 23 συμμετοχές και 1 γκολ, Varazdin έχοντας 24 συμμετοχές και 2 γκολ, η Istra έχοντας 18 συμμετοχές και 3 γκολ ενώ την διετία 2013-2015 φόρεσε τη φανέλα της Brasov.

Έπαιξε σε 60 παιχνίδια, έβαλε 5 γκολ και με τις εμφανίσεις του κέρδισε την μεταγραφή του στην επίσης ρουμανική Βιτορούλ Κονστάντσα. Εκεί βέβαια μπορεί να έκατσε μόλις μία χρονιά αλλά έδειξε το πόσο ποιοτικός ποδοσφαιριστής είναι.

Αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια και σημείωσε 7 τέρματα. Το 2016 αποχώρησε από την Ρουμανία για λογαριασμό της ΑΕΛ Λεμεσού.

Στην Κύπρο, έκατσε μόλις ένα εξάμηνο, έπαιξε σε 15 ματς και έβαλε 4 γκολ. Το δεύτερο μισό της σεζόν το πέρασε και πάλι στην Ρουμανία αλλά αυτή την φορά στην πρωταθλήτρια Στεάουα Βουκουρεστίου.

Και εκεί έδειξε πράγματα, αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδια της ρουμανικής λίγκας, έβαλε 2 γκολ και μοίρασε άλλο 1.

Το 2017 ήρθε στην χώρα μας, φορώντας τη φανέλα της ΑΕΛ. Στην SuperLeague, έπαιξε σε 23 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 1 γκολ. Έπαιξε επίσης σε άλλα 5 ματς του Κυπέλλου Ελλάδος.

Φορώντας την βυσινί φανέλα, αγωνίστηκε σε τέσσερις διαφορετικές θέσεις. Σε 12 παιχνίδια έπαιξε ως κεντρικός μέσος, σε 10 ως δεκάρι, 3 ματς τα έδωσε ως αριστερός μέσος ενώ σε ένα παιχνίδι έπαιξε και ως δεύτερος στράικερ.

Δείτε τώρα μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Αγκάνοβιτς:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button