Άλλα αθλήματα

Στους Λέικερς και οι Στέφενσον, ΜακΓκί

Λίγη ώρα μετά τη συμφωνία με τον Λεμπρόν Τζέμς για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και την ανανέωση του Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ με μονοετές συμβόλαιο οι Λος Άντζελες Λέικερς βρήκαν άλλα δύο συμπληρώματα για το ρόστερ τους στα πρόσωπα των Λανς Στέφενσον και Τζαβάλ ΜακΓκί.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα ο Στέφενσον συμφώνησε να μετακομίσει στο Λος Άντζελες για μονοετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει 4,5 εκατομμύρια δολάρια. Έτσι θα γίνει συμπαίκτης με τον Λεμπρόν Τζέιμς, ένα ζευγάρι που ουκ ολίγες φορές έχει κοντραριστεί στη διάρκεια αγώνων. Ο 27χρονος γκαρντ προέρχεται από καλή χρονιά στους Ιντιάνα Πέισερς, όπου είχε 9,2 πόντους, 5,2 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ κατά μέσο όρο στην κανονική περίοδο, παίζοντας και στους 82 αγώνες.

Ο ΜακΓκί, από τη μεριά του, συμφώνησε κι αυτός για ένα χρόνο με τους Λέικερς και θα υπογράψει μίνιμουμ συμβόλαιο. Κάτι που σημαίνει ότι θα λάβει από την ομάδα του Λος Άντζελες 2.393.887 εκατομμύρια δολάρια, όσα ορίζει το νέο salary cap για τους παίκτες που έχουν προϋπηρεσία 10 ή περισσότερων χρόνων στο πρωτάθλημα. Την προηγούμενη σεζόν ο 30χρονος σέντερ κατέκτησε τον δεύτερο τίτλο της καριέρας του με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, έχοντας μάλιστα 6,5 πόντους και 3,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στα playoffs.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button