FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πολλά υποσχόμενη επιθετική τριπλέτα η Λαμία!(pics)

Μένει η ανακοίνωση απόκτησης του Χερόνιμο Μπαράλες για να δημιουργήσει ο ΠΑΣ Λαμία και Μπάμπης Τεννές αδιαμφισβήτητα, μία πολλά υποσχόμενη επιθετική τριπλέτα.

Η ανακοίνωση απόκτησης του Θανάση Καραγκούνη από τον ΠΑΣ Λαμία, έφερε και άλλα χαμόγελα στους φιλάθλους της ομάδας.

Ο Λαμιώτης μεσοεπιθετικός όταν αγωνιζόταν στην SuperLeague με τα χρώματα του Ατρομήτου είχε καταπληκτικές σεζόν και όλοι ελπίζουν σε ανάλογες χρονιές με τη φανέλα του ΠΑΣ.

Μάλιστα, αν αναλογιστεί κανείς πως στο στο ρόστερ αυτή την στιγμή υπάρχει ήδη ο Ντένις Επστάιν και αναμένεται να αποκτηθεί και ο Χερόνιμο Μπαράλες για την κορυφή της επίθεσης, τότε μιλάμε για μία πολλά υποσχόμενη τριπλέτα.

Ο Γερμανός θα είναι ο βασικός αριστερός εξτρέμ της ομάδας, θέση όπου πέρυσι είχε πότε ο Νόε Ακόστα και πότε ο Νίκος Τσούκαλος.

Ο Καραγκούνης, θα παίζει στην δεξιά πτέρυγα όπου την σεζόν που μας πέρασε είδαμε τον Βάντερσον αλλά και τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο να αγωνίζεται εκεί.

Τώρα, όσο αφορά την επίθεση, πέρυσι είδαμε και αρχικα τον Πατρίκ Βουό να παίζει στην κορυφή, μετά τον Βάντερσον, έπειτα τους Ντακόλ και ελάχιστα τον Κρισάντους ενώ προς το τέλος βασικός φορ ήταν ο Εβγκέν Μπούτνικ.

Πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση έτσι ώστε ο Μπαράλες να πάρει φανέλα βασικού και να ηγηθεί στην προσπάθεια της Λαμίας για παραμονή στην κατηγορία και γιατί όχι… για το κάτι παραπάνω.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button