ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο «γνωστός» Γεωργίου… και ο «άγνωστος» Μέλκας!(pics+vids)

Το LamiaSports σας παρουσιάζει τους δύο τελευταίους ποδοσφαιριστές που φέρονται πως προταθήκανε στον ΠΑΣ Λαμία.

Δύο από τα τελευταία ονόματα που μπήκε στα μεταγραφικά σενάρια του ΠΑΣ Λαμία, είναι αυτά του Φώτη Γεωργίου και του Ηλία Μέλκα.

Πρόκεται για έναν εξτρέμ και έναν τερματοφύλακα, οι οποίοι έχουν γράψει τα δικά τους χιλιόμετρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αυτά τα χιλιόμετρα θα σας παρουσιάσει σήμερα το LamiaSports, αναλύοντας τις ποδοσφαιρικές ζωές των δύο αθλητών.

Ηλίας Μέλκας

Γεννημένος στο Πόγκραδετς της Αλβανίας, ο Ηλίας Μέλκας είναι 28 ετών, έχει ύψος 1,88 και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Ηρακλή, όπου αγωνιζόταν στην Κ20 του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Στην πρώτη ομάδα του Ηρακλή αγωνίστηκε μόλις μία φορά και το 2012 πήρε μεταγραφή στον ΠΑΣ Κόρινθος, όπου και όμως δεν κατάφερε να αγωνιστεί πάνω από 1 φορά.

Μετά ακολούθησε ο Εθνικός Γαζώρου, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια, έχοντας 18 γκολ παθητικό και σε 10 ματς κατάφερε να κρατήσει το «0».

Με την ομάδα των Σερρών, ακολούθησε το πέρασμά του από την Αναγέννηση Καρδίτσας, με την οποία έπαιξε στη Football League, σε μόλις 6 παιχνίδια ενώ δέχθηκε 5 γκολ στο σύνολο.

Το 2015 επέστρεψε στις Σέρρες, αλλά αυτή τη φορά για τον Πανσερραϊκό. Στην ιστορική ομάδα της Μακεδονίας έπαιξε σε 23 παιχνίδια, δέχθηκε 42 γκολ, ενώ σε 3 αγώνες κατάφερε να μην δει τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, η ΑΕ Καραϊσκάκης έκανε δικό της τον Ηλία Μέλκα, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της 25 φορές. Μέσα σε αυτές τις συμμετοχές δέχθηκε 20 γκολ ενώ κατάφερε να κρατήσει το «0» σε 11 παιχνίδια.

Πλέον είναι ελεύθερος να αγωνιστεί σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Δείτε μερικές χρήσιμες πληροφορίες για τον Μέλκα:

Δείτε ένα βίντεο με το ποιος είναι ο 28χρονος τερματοφύλακας:

Φώτης Γεωργίου

Ο Φώτης Γεωργίου είναι γέννημα θρέμα της Άρτας, είναι 32 ετών, έχει ύψος 1,68 και αγωνίζεται στα άκρα της μεσαίας γραμμής αλλά και της επίθεσης.

Είναι γνωστός στο κοινό της Λαμίας από το πέρασμά του από την ομάδα το εξάμηνο του 2009, από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούνιο.

Ξεκίνησε την καρέρια του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ πέρασε και από το Μαρκόπουλο, ως δανεικός.

Η πρώτη ομάδα η οποία εμπιστεύθηκε τον 32χρονο εξτρέμ ήταν η Καλλιθέα, με την οποία πραγματοποίησε 55 συμμετοχές, πετυχαίνοντας μάλιστα και 3 γκολ.

Όταν ανήκε στο δυναμικό της αθηναϊκής ομάδας, είχε δοθεί δανεικός και στον ΠΑΣ Λαμία. Έπειτα, επέστρεψε στην Καλλιθέα για να φύγει ως ελεύθερος για τον Ιωνικό.

Στην ομάδα της Νέας Ιωνίας έπαιξε 27 φορές φορώντας τη φανέλα της, έβαλε 4 γκολ ενώ μοίρασε και άλλα 2.

Το 2010 τον βρήκε να αγωνίζεται με τον Διαγόρα Ρόδου, όπου έκανε μία γεμάτη σεζόν. Έπαιξε σε 37 παιχνίδια, έβαλε 8 τέρματα και έδωσε και 1 ασίστ.

Μετά το πέρασμά του από την Ρόδο, ήρθε η πρόκληση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον οποίο αγωνίστηκε σε 67 παιχνίδια, πέτυχε 6 γκολ και μοίρασε και 5 ασίστ.

Η τελευταία χρονιά τον βρήκε στον ΑΟΚ Κέρκυρας όπου σημείωσε 38 εμφανίσεις, 2 γκολ και 1 ασίστ.

Δείτε μερικές χρήσιμες πληροφορίες για τον Φώτη Γεωργίου:

Δείτε μερικές από τις καλύτερες ποδοσφαιρικές στιγμές του 32χρονου εξτρέμ:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button