ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Θανάσης Καραγκούνης… μία απίστευτη ιστορία!(pics)

Η μέχρι τώρα καριέρα του θα μπορούσε να αποτελέσει σενάριο κοινωνικοαθλητικής ταινίας για πολλά δάκρυα. Διαβάστε στην συνέντευξη του ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία, Θανάση Καραγκούνη.

Η μέχρι τώρα καριέρα του θα μπορούσε να αποτελέσεισενάριο κοινωνικοαθλητικής ταινίας για πολλά δάκρυα. Ο λόγος για τον Θανάση Καραγκούνη που προσφάτως επαναπατρίστηκε με απόολυτο στόχο να ευχαριστηθεί το ποδόσφαιρο. Κάτι που όσο κι αν ονειρεύτηκε και πάλεψε δεν έγινε ποτέ, τα τέσσεραμισι χρόνια που έμεινε στην Ολλανδία και την Τσβόλε.

Οποιοσδήποτε άλλος ποδοσφαιριστής στη θέση του πιθανότατα θα είχε σταματήσει το ποδόσφαιροαπογοητευμένος από τα παιχνίδια της μοίρας και του… δεξιού γόνατος. Δύο χιαστοί κι ένας μηνίσκος δεν του επέτρεψαν ποτέ να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του στη χώρα της τουλίπας. Αυτό που μας είχε παρουσιάσει φορώντας τη φανέλα του Ατρόμητου.

Στα 26 του χρόνια, ο Θανάσης Καραγκούνης, ώριμος από τις δυσκολίες και με πολύ μέλλον μπροστά του επέλεξε τη Λαμία, ομάδα της γεννέτειρας του, με σκοπό την προσωπική και οικογενειακή του “αναγέννηση”. Βλέπετε στην Ολλανδία απέκτησε το πρώτο του παιδί και είχε στήριγμά του την εκλεκτή της καρδιάς του, Σοφία, η οποία ήταν η αιτία να μη χρειαστεί να περάσει ποτέ την πόρτα του ψυχολόγου, όπως συμβαίνει σε πάμπολλες αντίστοιχες ποδοσφαιρικές ιστορίες, Η κατάθλιψη στον αθλητισμό είναι μάστιγα.

Πατήστε εδώ για να δείτε τη συνέχεια

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button