FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αναστασιάδης: «Να καθιερωθεί ο ΠΑΣ Λαμία στη SuperLeague»

Λίγα λόγια για την έναρξη της προετοιμασίας του ΠΑΣ Λαμία. είπε ο αρχηγός της ομάδας και βασικός κεντρικός αμυντικός Ανέστης Αναστασιάδης.

Ο Αναστασιάδης, λίγο πριν ανέβει και αυτός στο λεωφορείο για το Καρπενήσι, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, σχολιάζοντας την αρχή της προετοιμασίας καθώς και τα αποδυτήρια της ομάδας τα οποία τα τελευταία δύο χρόνια λειτουργούν εντελώς σαν οικογένεια, κάτι που για τον ίδιον και για όλους δίπλα στην ομάδα είναι πολύ σημαντικό.

Επίσης, μίλησε και για το πρωτάθλημα της SuperLeague αλλά και για τους στόχους της φετινής χρονιάς, τονίζοντας πως το σημαντικότερο είναι να καθιερωθεί ο ΠΑΣ Λαμία, στην πρώτη κατηγορία και στη συνείδηση του Έλληνα οπαδού.

Πιο αναλυτικά ο Ανέστης Αναστασιάδης δήλωσε:

Για την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας:

«Νομίζω είναι πολύ σημαντικό που και πάλι θα βρισκόμαστε στη SuperLeague. Χτίζεται μία καινούργια ομάδα, έχουν έρθει καινούργια παιδιά και νομίζω πως πηγαίνουμε στο Καρπενήσι και για το βασικό στάδιο, αλλά και η παραμονή εκεί θα μας φέρει όλους πιο κοντά. Θα γνωριστούμε καλύτερα, είναι σημαντικό που υπάρχουν και παιδιά που ξέρουν την ομάδα. Εύχομαι υγεία σε όλα τα παιδιά, να κυλίσει η προετοιμασία όπως και η περσινή, να είμαστε γεροί και θα τα πάμε και ακόμη καλύτερα».

Για την καλή χημεία της ομάδας:

«Ένα βασικό κομμάτι της ομάδας, είναι τα αποδυτήρια. Και τα δύο χρόνια η επιτυχία της Λαμίας είναι πως καταφέρνει και κρατάει τα στεγανά με τα αποδυτήρια να είναι πολύ οικογενειακά και αυτό πρέπει να επιδιώξουμε και φέτος. Θεωρώ πως και με τα παιδιά που έχουν έρθει φέτος και με την ποιότητα που διαθέτουν να έχουμε ένα ανάλογο αποτέλεσμα.»

Εκτός από την γρήγορη παραμονή, ποιος άλλος είναι ο στόχος του ΠΑΣ Λαμία:

«Να δούμε πρώτα τι αποφάσεις θα πάρουν οι αρμόδιοι. Πόσες ομάδες θα πέσουν, πόσες ομάδες θα βγούνε στην Ευρώπη. Αλλά πιστεύω πως ο στόχος της Λαμίας είναι να καθιερωθεί στην συνείδηση του Έλληνα και στη Super League.»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button