ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού… στο Καρπενήσι με τη Λαμία!(pics)

Αυτός είναι ο Μάριος Τζανουλίνος, ο οποίος θα συμμετέχει στην προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία, στο Καρπενήσι.

Όπως σας μετέφερε πρώτο το LamiaSports η αποστολή του ΠΑΣ Λαμία για το Καρπενήσι, η οποία αναχώρησε πριν από λίγη ώρα, θα έχει μαζί της εκτός από το νέο πρόσωπο, τον Ντανιέλ Αντέτζο και ένα ακόμη ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον Μάριο Τζανουλίνο.

 

Το LamiaSports μάζεψε όλες τις πληροφορίες για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή και σας τον παρουσιάζει.

Μάριος Τζανουλίνος:

Ο Μάριος Τζανουλίνος είναι γεννημένος στην Αθήνα αλλά κατάγεται από την Τήνο, έχει ύψος 1,83 και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και είναι μόλις 22 ετών.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ το καλοκαίρι του 2016 έφυγε από την ομάδα της Αθήνας για να αγωνιστεί στον ΑΟΚ Κέρκυρας.

Στην ομάδα των Φαιάκων έπαιξε σε μόλις 1 παιχνίδι και τον Σεπτέμβριο του 2017 επέστρεψε στην Αθήνα για να φορέσει τη φανέλα του Αχαρναϊκού.

Ούτε εκεί όμως κατάφερε να καθιερωθεί, καθώς φόρεσε τη φανέλα του Αχαρναϊκού μόλις μία φορά και τον Ιανουάριο του 2018 πήρε μεταγραφή για τον Παναιγιάλειο.

Στην ομάδα του Αιγίου είχε 15 καλές εμφανίσεις, πετυχαίνοντας μάλιστα και 2 γκολ, ενώ μοίρασε και άλλο 1.

Πλέον είναι ελεύθερος και θα δοκιμαστεί από τον Μπάμπη Τεννέ στο Καρπενήσι και αν πείσει τον έμπειρο τεχνικό τότε θα αποκτηθεί.

Να τονίσουμε τέλος, πως ο Τζανουλίνος είναι και διεθνής με τις μικρές ομάδες της Εθνικής Ελλάδος, έχοντας παίξει σε 10 παιχνίδια με την Κ19 και σε άλλα 3 με την Κ17.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button