FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Χρόνια πολλά Ντέιβιντ!(pics+vids)

Γενέθλια έχει σήμερα ο ανασταλτικό μέσος του ΠΑΣ Λαμία, Ντέιβιντ Άντρονικ και το LamiaSports του εύχεται χρόνια πολλά με ένα μικρό αφιέρωμα.

Τα 23 του χρόνια «κλείνει» σήμερα ο Μολδαβός αμυντικός χαφ του ΠΑΣ Λαμία, Ντέιβιντ Άντρονικ και το LamiaSports του ετοίμασε ένα μικρό αφιέρωμα με τα ποδοσφαιρικά του κατορθώματα για να του ευχηθεί χρόνια πολλά και καλή σεζόν με την «κυανόλευκη» ομάδα.

Ντέιβιντ Άντρονικ

Ο Ντέιβιντ Άντρονικ, γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου του 1995, στην πόλη Κισινάου της Μολδαβίας. Έχει ύψος 1,86μ και η φυσική του θέση είναι του ανασταλτικού μέσου.

Δεν έχει πολύ μεγάλη εμπειρία μιας και είναι μόλις 22 ετών. Η ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε από την Μπουϊουτσάνι Ντάτσια Κ18, απο το 2011 έως το 2013.

Το 2014-15 φόρεσε τη φανέλα της ομάδας της πόλης του, της FC Βερίς, με την οποία σημείωσε 2 συμμετοχές.

Την διετία 2015-17 ο Άντρονικ έπαιξε για την Σπεράντα Νισπορένι, με την οποία αγωνίστηκε σε 39 παιχνίδια και μάλιστα πέτυχε και 1 γκολ.

Την επόμενη σεζόν πήγε στην FK Ατλάντα (από την οποία έμεινε ελεύθερος και ήρθε στον ΠΑΣ) παίζοντας μόλις 15 φορές, στις οποίες όμως πρόλαβε να βάλει και ένα τέρμα.

Ο 22χρονος μέσος, είναι διεθνής ποδοσφαιριστής με τις Κ19 και Κ21 της Μολδαβίας έχοντας 2 και 8 συμμετοχές αντίστοιχα.

Δείτε τώρα μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Άντρονικ από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Μολδαβίας και της Λιθουανίας:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button