Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Άνοδος μόνο για έναν από την Football League!

Την άνοδο μόνο μίας ομάδας από τη Football League δέχονται στη Superleague, για να συναινέσουν στη μείωση των ομάδων σε 14.

Δεν υπάρχει περίπτωση να ανέβει και δεύτερη ομάδα από τη Football League. Θα ανέλθει μία και θα πέσουν τρεις από τη Superleague για να διεξαχθεί το πρωτάθλημά μας με 14 ομάδες», ξεκαθαρίζουν στον συνεταιρισμό όπως αναφέρει η “Live Sport”, όρος ο οποίος προφανώς έχει αναφερθεί και στον υφυπουργό Αθλητισμό, Γιώργο Βασιλειάδη.

Είναι δεδομένο βέβαια ότι θα υπάρξουν μεγάλες αντιδράσεις από τη Football League, ωστόσο εκείνο που λέγεται από τη Superleague είναι πως: «θα έχουν μεγάλο οικονομικό όφελος, αφού με τη μείωση των ομάδων τους σε 12, θα έχουν έσοδα που θα φτάνουν το 1 εκατ. ευρώ, οπότε πρέπει να κάνουν και μία υποχώρηση».

Επιπλέον στη Λίγκα υποστηρίζουν ότι τα έχουν βρει με τον υφυπουργό για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 14 ομάδες, αλλά από την πλευρά του κ.Βασιλειάδη σημειώνεται πως: «αυτή θα είναι μία μεταβατική περίοδος. Το πρωτάθλημα της “μεγάλης” Λίγκας θα διεξάγεται με 12 ομάδες από τη σεζόν 2020-21».

Από την πλευρά του ο συνεταιρισμός απαντάει ότι: «Αν οι ομάδες μειωθούν σε 12, τότε θα έχουμε πρωτάθλημα Αθήνας-Θεσσαλονίκης, καθώς θα περιοριστούν στο ελάχιστο οι σύλλογοι της επαρχίας», τον τελευταίο λόγο όμως τον έχει ο υφυπουργός, που θα μοιράσει και το χρήμα για να πετύχει την αναδιάρθρωση.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button