Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Θέλει να αγοράσει Λούκμαν η Λειψία

Ο δανεισμός του Λούκμαν στην Λειψία την περασμένη σεζόν φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή στις σχέσεις του παίκτη με τον γερμανικό σύλλογο, καθώς οι τελευταίοι δίνουν μάχη για την αγορά των δικαιωμάτων του.

Άκρως επιτυχημένο καταγράφεται το πέρασμα του 20χρονου Αντεμολά Λούκμαν στο γερμανικό πρωτάθλημα, με την Έβερτον να τον παραχωρεί την περασμένη σεζόν στην Λειψία υπό την μορφή δανεισμού. Ο νεαρός ακραίος επιθετικός «έβγαλε» αρκετές από τις αρετές του στο χορτάρι υπό την καθοδήγηση του προπονητικού επιτελείου της Ρεντ Μπουλ, γεγονός που κάνει πλέον τους Γερμανούς να στοχεύουν στην πλήρη αγορά των δικαιωμάτων του από τα «Ζαχαρωτά».

Οι πρώτες εκτιμήσεις για το κόστος που θα φθάσει αυτή η μετακίνηση ξεπερνούν τα 15 εκατομμύρια λίρες, με την Έβερτον – σύμφωνα με πληροφορίες από το «Νησί» – να απορρίπτει προσφάτως πρόταση ύψους 12 εκατομμυρίων λιρών, περιμένοντας κάτι περισσότερο. Ο ίδιος ο προπονητής της Λειψία, Ραλφ Ράνγκνικ, σε δηλώσεις αποκάλυψε τις επαφές της ομάδας του με τους Άγγλους για χάρη του ταλαντούχου επιθετικού, τονίζοντας τόσο την πρόθεση της ομάδας όσο και του ίδιου του παίκτη να επιστρέψει άμεσα στην Λειψία.

Ο Λούκμαν αποτελεί «ταλεντάκι» της ακαδημίας της Τσάρλτον, με την Έβερτον να τον αποκτά πέρυσι και να τον παραχωρεί μετά από λιγοστές ευκαιρίες στην Πρέμιερ Λιγκ στην Λειψία, με τον πιτσιρικά να μεγαλουργεί σε μια ομάδα που κατά γενική ομολογία είναι χτισμένη με νεαρούς ποδοσφαιριστές που διψούν να ξεχωρίσουν με τις ικανότητές τους.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button