FeaturedΓνώμεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έτσι χάθηκε η περίπτωση του Όμο!

Για αυτό τον λόγο δεν ανανέωσε ποτέ ο Σουλεϊμάν Όμο στον ΠΑΣ Λαμία.

Η σεζόν φέτος για τον ΠΑΣ Λαμία ολοκληρώθηκε με ένα μεγάλο χαμόγελο, καθώς η ομάδα κατάφερε να παραμείνει στην SuperLeague και μάλιστα το πέτυχε αυτό στην πρώτη της συμμετοχή στην κορυφαία κατηγορία.

Ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν ξεκίνησε «κλείνοντας» για έναν ακόμη χρόνο τον Μπάμπη Τεννε, ο οποίος θα κοουτσάρει την ομάδα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και έπειτα άρχισαν οι ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που έκρινε η διοίκηση και ο προπονητής πως πρέπει να παραμείνουν.

Αρχικά, ένας από αυτούς φαινόταν πως ήταν και ο Σουλεϊμάν Όμο, ο οποίος βρισκόταν στην ομάδα για δύο χρόνια, είχε συμπληρώσει 59 συμμετοχές με τον ΠΑΣ, πέτυχε 8 γκολ συνολικά και μοίρασε άλλα 2. Εκτός από τις συμμετοχές και τα άλλα, κατάφερε να γίνει αρχηγός της Λαμίας και ένας από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές στους φίλους της ομάδας.

Αρκετοί θεώρησαν την ανανέωση του συμβολαίου του ως σίγουρη και απλά όλοι περιμέναμε την ανακοίνωση από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ. Κάτι τέτοιο όπως γνωρίζετε δεν έγινε και το LamiaSports ήταν το μοναδικό σάιτ το οποίο σας είχε ενημερώσει από την αρχή τον λόγο για τον οποίο δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του.

Ο λόγος για τον οποίο χάθηκε ο 32χρονος αμυντικός χαφ ήταν επειδή ουδέποτε η ΠΑΕ τον πλησίασε για να κουβεντιάσουν και να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου του. Ίσως αν θεώρησαν πως δεν έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω στην ομάδα, ίσως να έχουν βρει καλύτερο ποδοσφαιριστή από τον Νιγηριανό, το θέμα είναι ότι χάθηκε ένας πολύ χρήσιμος ποδοσφαιριστής.

Πλέον, ο Όμο θα επιστρέψει στο ΔΑΚ Λαμίας, αλλά αυτή τη φορά ως αντίπαλος του ΠΑΣ Λαμία, καθώς από φέτος θα αγωνίζεται με τη φανέλα του «γείτονα» Λεβαδειακού.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button