FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Που «πονάει» ο ΠΑΣ Λαμία;

Εξτρέμ πήραμε. Επιθετικό πήραμε. Αμυντικό πήραμε… Τι δεν πήρε όμως ο ΠΑΣ Λαμία;

Αυτή την στιγμή η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, με τον Μπάμπη Τεννέ να έχει ένα καλό υλικό για να «χτίσει» τον κορμό της νέας ομάδας.

Βέβαια, μαζί του έχει πάρει και τρεις υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστές οι οποίοι αν τελικά πείσουν θα αποκτηθούν.

Μέχρι τώρα έχουμε μετρήσει έξι ανανεώσεις συμβολαίων, δύο ανανεώσεις δανεισμών αυτές του Βασιλαντωνόπουλου και του Μελίσσα από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αντίστοιχα ενώ η «κυανόλευκη» ΠΑΕ κινήθηκε πολύ γρήγορα και «έκλεισε» δύο μέσους, Πλιάτσικα και Δημούτσο, δύο εξτρέμ Καραγκούνη και Επστάιν, έναν πλάγιο αμυντικό τον Βάντερσον, έναν κεντρικό επιθετικό τον Μπαράλες και έναν κεντρικό αμυντικό τον Ντανιέλ Αντέτζο.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Το θέμα είναι ότι ακόμη δεν έχουν κλείσει οι μεταγραφές στον ΠΑΣ Λαμία καθώς υπάρχουν ορισμένα κενά που πρέπει να καλυφθούν.

Αρχικά, το πρώτο κενό είναι αυτό του τερματοφύλακα. Αυτή την στιγμή πρώτος τερματοφύλακας είναι ο Νίκος Μελίσσας, ο οποίος βρίσκεται από πέρυσι στην ομάδα, έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί κάτω από τα δοκάρια της ομάδας και πλέον θα είναι ο  βασικός γκολκίπερ της ομάδας.

Δοκιμάζονται άλλοι δύο τερματοφύλακες στο Καρπενήσι, ενώ στην ομάδα υπάρχει και ο πιτσιρικάς, προϊόν της ακαδημίας της Λαμίας, ο Βαγγέλης Μαυράδας ο οποίος σίγουρα θα μας απασχολήσει στο μέλλον.

Το αποτέλεσμα είναι πως σίγουρα θα αποκτηθούν σίγουρα άλλοι δύο τερματοφύλακες, όπως εξάλλου είχε δηλώσει και ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας, Μπάμπης Τεννές. Μάλιστα είχε πει πως ο ένας θα είναι εξίσου καλός με τον Μελίσσα.

Τώρα, στην άμυνα υπάρχουν αυτή την στιγμή ο Ασίγκμπα, ο οποίος παίζει δεξιά στην άμυνα αλλά και στο κέντρο, ο Ανέστης Αναστασιάδης ο οποίος πέρυσι ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην άμυνα, ο Ντάνιελ Αντέτζο ο οποίος παίζει κανονικά στο κέντρο της άμυνας αλλά έχει καλύψει χιλιόμετρα και ως δεξιός μπακ και οι δύο μπακ χαφ της ομάδας, ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι στα αριστερά και ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος στα δεξιά.

Δεν βάλαμε μέσα στους αμυντικούς τον Βασίλη Πλιάτσικα, ο οποίος μάλλον θα παίζει στην φυσική του θέση, η οποία είναι αυτή του ανασταλτικού μέσου.

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα, θα αποκτηθεί σίγουρα ένας κεντρικός αμυντικός, έτσι ώστε να «κλείσει» η τετράδα. Δεν έχουν προκύψει ονόματα μέχρι στιγμής αλλά θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η απόκτησή του, σύμφωνα και με τα λεγόμενα του Τεννέ.

Όμως, δεν έχουμε πρόβλημα μόνο στο τέρμα και την άμυνα αλλά και στην μεσοεπιθετική γραμμή. Δεν αναφερόμαστε στα άκρα της αλλά στο κέντρο της. Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κλασσικός μεσοεπιθετικός, ένας ποδοσφαιριστής που να μπορεί να αγωνιστεί ως «δεκάρι».

Αν κρίνουμε από την περσινή σεζόν, ο Τεννές θέλει να παίζει με «δεκάρι», με τον Πίτι να έχει αυτόν τον ρόλο τη σεζόν που μας πέρασε. Άρα, δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και ένας μεσοεπιθετικός.

Το όνομα που έχει ακουστεί είναι αυτό του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Λεοζίνιο ο οποίος έχει πάνω κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Ισπανό «μάγο» που πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία.

Τέλος, το καλό είναι πως η βασική ομάδα φαίνεται πως έχει ήδη «κλείσει» και αυτή την στιγμή που διαβάζετε το συγκεκριμένο άρθρο, δουλεύει στο Καρπενήσι την συνοχή της.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button