FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ένας «γυρολόγος» γκολκίπερ για τον ΠΑΣ Λαμία!(pics-vids)

Εννέα ομάδες έχει αλλάξει μέχρι στιγμής ο Μπόγιαν Σαράνοφ, ο τερματοφύλακας ο οποίος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα έχει «κλείσει» ο ΠΑΣ Λαμία.

Το who is who του Μπόγιαν Σαράνοφ

Ο Μπόγιαν Σαράνοφ, έχει γεννηθεί στην πόλη Vrsac της πρώην Γιουγκοσλαβίας όπου τώρα ανήκει στην Σερβία, είναι 30 ετών, έχει ύψος 1,88 και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της OFK Beograd, στην οποία αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα από το 2004 έως το 2011 έχοντας 73 συμμετοχές, έχοντας δεχθεί συνολικά 89 γκολ και είχε κρατήσει το «0» σε 23 παιχνίδια.

Όντας ποδοσφαιριστής της OFK Beograd, δόθηκε δανεικός στις Macva Sabac (18 συμμετοχές), Bezanija (2 συμμετοχές, 5 γκολ δέχθηκε) και στην Rudar Pljevlja στην οποία δεν αγωνίστηκε ποτέ.

Το 2011 όμως η Μακάμπι Χάιφα τον έκανε δικό της, μιας και έμεινε ελεύθερος. Στο Ισραήλ έμεινε τρεις χρονιές, έπαιξε σε 93 παιχνίδια, δέχθηκε 104(!) γκολ, ενώ μόλις σε 31 παιχνίδια κατάφερε να κρατήσει το «0».

Το Ιανουάριο του 2015 και αφού έμεινε έναν χρόνο χωρίς ομάδα, ήρθε στην Ελλάδα για πρώτη φορά για λογαριασμό του Εργοτέλη. Τον Ιούλιο του ίδιου έτους αποχώρησε έχοντας παίξει σε 14 παιχνίδια, έχοντας δεχθεί 23 γκολ και σε μόνο 3 ματς δεν δέχθηκε τέρμα.

Έπειτα, έμεινε και πάλι ένα εξάμηνο χωρίς ομάδα, μέχρι που υπέγραψε στην Παρτίζαν επιστρέφοντας στην χώρα του μετά από αρκετά χρόνια.

Στην ομάδα του Βελιγραδίου έκατσε μισή σεζόν, δέχθηκε 17 γκολ σε 23 παιχνίδια και αποχώρησε για την Καραμπάγκ και το Αζερμπαϊτζάν.

Στην Καραμπάγκ εκτός από το πρωτάθλημα που πανηγύρισε, δεν κατάφερε να κάνει κάτι το ιδιαίτερο, μιας και σε 2 παιχνίδια έπαιξε. Στο ένα δέχθηκε 2 γκολ ενώ στο άλλο κατάφερε και κράτησε το «0».

Μετά την Καραμπάγκ ακολούθησε η Zemun, για την οποία αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια. Στα δώδεκα ματς που έπαιξε κατάφερε να δεχθεί 16 γκολ και αποχώρησε στο τέλος της σεζόν.

Το 2018 τον βρήκε να φορά τη φανέλα της Radnicki Nis, με την οποία αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Σερβίας, μόλις 8 φορές αλλά κατάφερε να δει 10 φορές την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.

Τέλος να σημειώσουμε πως έχει αγωνιστεί και στην Εθνική Σερβίας, μόλις 1 φορά, ενώ έχει παίξει και στην Εθνική Σερβίας και Μαυροβουνίου Κ19 άλλη μία φορά. Ενώ στις Κ21 της χώρας του είχε 9 συμμετοχές.

Οι συμμετοχές και τα γκολ που δέχθηκε:

Οι ομάδες που αγωνίστηκε:

Μερικές από τις καλύτερες στιγμές του:

BOJAN SARANOV from soccerland on Vimeo.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button