Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Θετικός για Τσέλσι ο Ιγκουαΐν!

Μετά την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο χρόνος ξεκίνησε να μετράει αντίστροφα για τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν που πρακτικά δε «χωράει» στο ρόστερ της ομάδας. Αρχικά ο ίδιος δεν έβλεπε με καλό μάτι την μετακίνησή του σε ομάδα εκτός Ιταλίας, παρόλα αυτά πλέον είναι ανοιχτός, αρκεί η πρόταση να τον καλύψει οικονομικά.

Ο Μαουρο Σάρι, θα είναι ο νέος προπονητής της Τσέλσι και με όπλο τον Ιταλό προπονητή οι Λονδρέζοι θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν τον πιπίτα. Ο 30χρονος επιθετικός έχει πραγματοποιήσει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με τη Νάπολι, υπό τις οδηγίες του Σάρι και δε λέει όχι σε ενδεχόμενη συνεργασία και στην Τσέλσι.

Η μόνη απαίτηση του Ιγκουαΐν είναι ο μισθός του, καθώς δε θα δεχθεί με λιγότερα από 7 εκατομμύρια το χρόνο (7,5 παίρνει στο Τορίνο). Επίσης, πέρα από τον μισθό, οι Ιταλοί αναφέρουν πως ο παίκτης θα ζητήσει και μπόνους μεταγραφής από τη Γιουβέντους, καθώς ουσιαστικά θα τη διευκολύνει για να αποχωρήσει.

Την περσινή σεζόν ο πιπίτα είχε 50 συμμετοχές (σε όλες τις διοργανώσεις) με τη φανέλα της Γιούβε έχοντας 23 γκολ και 8 ασίστ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button