FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο τελευταίος ξένος… που έκατσε κάτω από τα «κυανόλευκα» δοκάρια!(pics)

Η αλήθεια είναι πως η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, τα τελευταία χρόνια επιλέγει Έλληνες για να «φυλάνε» τα δοκάρια του.

Φέτος όμως θα έχει στο ρόστερ του και έναν ξένο, τον Μπόγιαν Σαράνοβ. Θυμάστε ποιος ήταν ο τελευταίος ξένος που έκατσε κάτω από τα δοκάρια της «κυανόλευκης» ομάδας;

Εχθές ο ΠΑΣ Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέρβου τερματοφύλακα Μπόγιαν Σαράνοβ, ο οποίος μαζί με το Νίκο Μελίσσα και ίσως έναν ακόμη πιτσιρικά θα αποτελέσουν την φετινή τριάδα.

Ο 31χρονος Σέρβος θα είναι ο πρώτος ξένος τερματοφύλακας της Λαμίας, μετά από αρκετό καιρό. Εννοείται πως δεν λογίζουμε τον Λουίτζι Τσενάμο ως ξένο καθώς είναι Έλληνας και στα χαρτιά αλλά πάνω απ΄όλα στην καρδιά.

Από το 2014, η ομάδα του ΠΑΣ επιλέγει να έχει μόνο Έλληνες στα δοκάρια του. Οι Θανάσης Γεωργίου, Δημήτρης Πανέτσος, Δημήτρης Ρίζος, Δημήτρης Γκίνης, Παναγιώτης Πάππος, Χρήστος Βορύλας, Λουίτζι Τσενάμο, Βαγγέλης Πίκτας, Δημήτρης Παπαδόπουλος και Νίκος Μελίσσας είναι μερικοί από τους τερματοφύλακες οι οποίοι έχουν κάτσει τα τελευταία χρόνια κάτω από τα δοκάρια της ομάδας από τη Φθιώτιδα.

Όμως, το 2014 και μάλιστα ήταν Ιούλιος και τότε, ο ΠΑΣ απέκτησε έναν ξένο τερματοφύλακα. Μάλιστα, τυχαίνει να είναι και αυτός σλάβικης καταγωγής, όπως και ο Σαράνοβ.

Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Σέρτζιαν Μπλάζιτς!

Ο τότε γενικός αρχηγός της Λαμίας, Βαλάντης Μπλέτσας καλωσόριζε τον Σέρτζιαν Μπλάζιτς.

Τον Μαυροβούνιο τερματοφύλακα, ο οποίος προτού υπογράψει στις 24/7 του 2014 στον ΠΑΣ Λαμία είχε αγωνιστεί σε Λεβαδειακό και Παναιτωλικό.

Ο Μπλάζιτς, φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ για 22 παιχνίδια, είχε αρκετά καλές εμφανίσεις και έπειτα από έναν χρόνο, αναχώρησε για την Κρήτη, όπου και φόρεσε τη φανέλα του ΑΟ Χανίων.

Πλέον, ο 35χρονος υψηλόσωμος τερματοφύλακας συνεχίζει την καριέρα του στην χώρα του, αγωνιζόμενο στην FK Iskra Danilovgrad.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button