Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αντίπαλος πλέον ο Πίτι

Αντίπαλος πλέον του ΠΑΣ Λαμία θα είναι ο περσινός πρώτος σκόρερ της ομάδας, Φρανσίσκο Μεδίνα Λούνα Πίτι.

Στην ΑΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Φρανσίσκο Μεδίνα Λούνα Πίτι, ο οποίος δεν ανανέωσε την καριέρα του με τον ΠΑΣ Λαμία και θα είναι πλέον αντίπαλος του.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Φρανσίσκο Μεντίνα Λούνα.

Ο Φρανσίσκο Μεντίνα Λούνα αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού μέσου (είναι καθαρό δεκάρι) και έχει μέχρι τώρα ξεχωριστή καριέρα, τόσο στο ισπανικό ποδόσφαιρο, όσο και την σεζόν 2017-18 στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο αγωνίστηκε με την ομάδα της Λαμίας με το υποκοριστικό “Πίτι” και με την οποία είχε 30 συμμετοχές και 7 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Στο ισπανικό ποδόσφαιρο υπήρξε για αρκετά χρόνια βασικό στέλεχος των Ράγιο Βαγιεκάνο, Γρανάδα, Σαραγόσα, Χέρκουλες και παρά το ότι αγωνίζεται σαν επιτελικός μέσος έχει πετύχει περισσότερα από 75 γκολ στην καριέρα του.

Σήμερα το βράδυ θα βρίσκεται στο Καρπενήσι, όπου θα ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους παίκτες της ΑΕΛ, που προπονούνται υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Αντωνίου».

Οι δηλώσει του παίκτη:

«Έφτασα στη Λάρισα και είμαι πολύ ευτυχισμένος, γιατί ξέρω ότι η ΑΕΛ είναι μια ιστορική ομάδα και αισθάνθηκα να με ελκύει όλο αυτό το αθλητικό δημιούργημα.

Ελπίζω να προσφέρω όλο μου το είναι με την απόδοση μου και θέλω να βοηθήσω και να βελτιώσω αυτήν την ιστορική ομάδα κι ελπίζω ότι στο τέλος όλοι στην ομάδα θα είναι ευτυχισμένοι με την απόδοση μου».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button