Άλλα αθλήματα

Από την Ελευσίνα στη Χίο ο Ρόκας!

Κάποιες φορές το να διαθέτεις στρατιωτικές μονάδες αποτελεί και έναν τρόπο να μπορέσει να έχεις στις τάξεις σου ικανούς παίκτες ώστε να εμπλουτίσεις το ρόστερ σου.

Αυτό συνέβη και στον πρωταθλητή Χίου, ΦΟ Βροντάδων, ο οποίος συμφώνησε με τον 23χρονο γκαρντ, Άγγελο Ρόκα, ο οποίος θα τον ενισχύσει τη σεζόν που μας έρχεται, στο τοπικό πρωτάθλημα. Την χρονιά που ολοκληρώθηκε τον Μαϊο, ο Ρόκας αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική με τον Πανελευσινιακό, έχοντας συμμετοχή σε 20 παιχνίδια με σχεδόν 1 πόντο ανά αγώνα.

Αναλυτικά :

Ο ΦΟΒ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον guard Ρόκα Άγγελο (28-06-1995, 1,80μ). Ο Άγγελος ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του Πανελευσινιακού όπου παρέμεινε μέχρι τα 18 χρόνια. Με τις Πανελλήνιες εξετάσεις πέρασε στο ΤΕΙ Λαμίας, Τμήμα Φυσιοθεραπείας. Στα φοιτητικά του χρόνια αγωνίστηκε στον Έσπερο Λαμίας και ως βασικό στέλεχος η ομάδα κατάφερε να ανέβει στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Με την ομάδα της Λαμίας αγωνίστηκε για ακόμη 2 χρόνια έχοντας μέσο όρο 9.4π με 42% στα τρίποντα, τερματίζοντας στην 4η θέση στον Νότιο Όμιλο της Γ’ Εθνικής. Το 2017 ο Άγγελος έκανε το βήμα παραπάνω και αγωνίστηκε στον Πανελευσινιακό στην Β’ Εθνική όπου παρέμεινε στην κατηγορία έχοντας ενεργή συμμετοχή στην επιτυχία αυτή.

 

Το τμήμα μπάσκετ του ΦΟΒ καλωσορίζει τον Άγγελο στην ομάδα μας και φυσικά στο νησί μας όπου θα διατελέσει την προβλεπόμενη στρατιωτική του θητεία και του ευχόμαστε αντίστοιχες επιτυχίες με τους Πρωταθλητές Ανδρών Χίου.

Πηγή: basketa. Gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button