FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έργα και ημέρες του Πίτι στη Λαμία!(pics+vids)

Το LamiaSports αποχαιρετά τον πρώτο σκόρερ του ΠΑΣ Λαμία στη SuperLeague, Φρανζίσκο Μεδίνα Λούνα Πίτι!

Πριν από λίγα λεπτά η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού 38χρονου μεσοεπιθετικού, Φρανζίσκο Μεδίνα Λούνα Πίτι.

Ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, δεν ανανέωσε το συμβόλαιό με την «κυανόλευκη» ΠΑΕ, με αποτέλεσμα να έχει το ελεύθερο να συνεχίσει σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Έτσι, η θεσσαλική ΠΑΕ τον «έκλεισε» κρατώντας τον στην Ελλάδα. Το LamiaSports θέλοντας να αποχαιρετήσει τον Πίτι, τον πρώτο σκόρερ του ΠΑΣ Λαμία στην πρώτη του χρονιά στη SuperLeague, του ετοίμασε ένα μικρό αφιέρωμα.

Καλή συνέχει μάγε!

Ήταν 1 Ιουλίου του 2017 όταν ο ΠΑΣ Λαμία έφερνε στην Ελλάδα, έναν θρύλο της Ράγιο Βαγιεκάνο. Ο Φρανζίσκο Μεδίνα Λούνα ή αλλιώς Πίτι άφησε την Κύπρο και την ΑΕΛ πριν από έναν χρόνο και ήρθε στην Ελλάδα για να φορέσει τα «κυανόλευκα» του ΠΑΣ.

Αρχικά, αυτοί που γνωρίζανε αμέσως κατάλαβαν το πως θα «κυλίσει» το θέμα με τον Πίτι και το πόσο καλή μεταγραφή ήταν αυτή. Οι υπόλοιποι απλά τον είδαν όλη την χρονιά να κάνει τα μαγικά του.

Χρειάστηκε μόλις 3 αγωνιστικές για να «ξεδιπλώσει» το ταλέντο του σκοράρισμα ο Πίτι και στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης έβαλε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Λαμίας.

Μετά απο αυτό ακολούθησαν άλλα 6 τον αριθμό, το ένα πιο σημαντικό από το άλλο για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος «έτριβε» τα χέρια του σε κάθε παιχνίδι που έβλεπε τον Ισπανό να έχει κέφια.

Ο Πίτι σκόραρε επίσης και απέναντι στην Κέρκυρα, με πέναλτι δίνοντας έναν σημαντικό βαθμό, στον Απόλλων Σμύρνης, στον Ατρόμητο αλλά και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όμως, τα σημαντικότερα γκολ τα πέτυχε στο Κύπελλο Ελλάδος και μάλιστα απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΣ είχε κερδίσει τότε με σκορ 4-1 και τα δύο γκολ τα είχε σημειώσει ο Ισπανός μεσοεπιθετικός. Μάλιστα, είχε μοιράσει μέσα στη σεζόν άλλα τρία γκολ.

Συνολικά με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία εμφανίστηκε σε 30 παιχνίδια, πέτυχε 7 γκολ και έδωσε και 3 ασίστ.

Δείτε μερικά από τα γκολ του Πίτι την περσινή σεζόν με τον ΠΑΣ Λαμία:

Το φάουλ-γκολ απέναντι στον Ατρόμητο:

Και η γκολάρα στο ΔΑΚ Λαμίας με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button