ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυτή θα είναι η δεύτερη εμφάνιση του ΠΑΣ Λαμία για φέτος!(pic)

Δείτε πως θα είναι σε χρώματα και σχέδια η δεύτερη εμφάνιση του ΠΑΣ Λαμία, για τη φετινή σεζόν και με την υπογραφή βέβαια της Νike.

Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «lamiaragate3.gr»:

Το lamiaragate3.gr σας αποκαλύπτει πρώτο από όλους το βασικό σχέδιο έμπνευσης της NIKE για την δεύτερη εμφάνιση της ομάδας μας της σεζόν 2018-2019.

Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό η Λαμία θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν να ντύνεται με την κορυφαία εταιρία ένδυσης παγκοσμίως, την Nike.

Οι περσινές εμφανίσεις έκλεψαν την παράσταση καθώς και οι 3 ήταν πανέμορφες και απέσπασαν τα καλύτερα σχόλια από όλους τους φιλάθλους της.

Οι φετινές εμφανίσεις της ομάδας αν και δεν έχουν αποκαλυφθεί όλες ακόμη θα έχουν αρκετές διαφορές από τις περσινές…Ήδη έχουν διαρρεύσει η 1η και η 3η ενώ εμείς θα σας αποκαλύψουμε την δεύτερη εμφάνιση της ομάδας μας…

Η κυανόλευκη ριγέ που αγαπήθηκε…

bed12f40cc44ef19b4150d5a04c7f1b3_598298

Η 1η εμφάνιση της ομάδας μας για φέτος και πρώτη που αποκαλύφθηκε χρονικά είναι κυανόλευκη με κάθετες ρίγες. Η συγκεκριμένη εμφάνιση μοιάζει αρκετά με την περσινή με κάποιες εμφανείς ωστόσο αλλαγές. Αρχικά δεν υπάρχει πλέον το σβήσιμο στη ρίγα όπως στην περσινή με αποτέλεσμα οι ρίγες να ξεκινούν από την λαιμόκοψη και να καταλήγουν στο κάτω μέρος της εμφάνισης. Επίσης ακόμη μια σημαντική διαφορά είναι ότι η συγκεκριμένη εμφάνιση έχει ρίγες και στο πίσω μέρος ως ένα σημείο, κάτι το οποίο δεν υπήρχε στην περσινή εμφάνιση αφού το πίσω μέρος ήταν μονόχρωμο, ενώ υπάρχει ένα σημείο στην πλάτη με άσπρο χρώμα, όπου θα μπει το τύπωμα με το νούμερο και το όνομα των ποδοσφαιριστών, όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία.

894081-412-b

Τέλος η συγκεκριμένη εμφάνιση έχει μαύρη ρίγα περιμετρικά του λαιμού ενώ το χρώμα της είναι ανοιχτό μπλε (γαλάζιο) και όχι σκούρο όπως πέρυσι. Η συγκεκριμένη εμφάνιση προορίζεται ως πρώτη και δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο σε κάποιο από τα φιλικά της ομάδας…

Η πορτοκαλί που…διχάζει

537526945781461f345eaa373337f298_L

Η δεύτερη εμφάνιση που παρουσιάστηκε χρονικά ήταν η πορτοκαλί την οποία φορούσε ο Μπόγιαν Σεράνοβ κατά την υπογραφή του συμβολαίου του. Μια εμφάνιση η οποία δίχασε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας για δύο λόγους. Αρχικά διότι δεν έχει ξεκαθαριστεί αν προορίζεται για τους τερματοφύλακες ή για τρίτη εμφάνιση (πληροφορίες μας λένε το δεύτερο) αλλά και για τα χρώματα της, καθώς η περσινή πράσινη-μπλε είχε κλέψει τις εντυπώσεις. Μια εμφάνιση ωστόσο που αν πράγματι προορίζεται για τρίτη δεν θα…φορεθεί ιδιαίτερα, πλην ελαχίστων περιπτώσεων, με ομάδες που τα χρώματά τους θα συμπίπτουν με τα δικά μας.

H εντυπωσιακή λευκή με το σήμα να δεσπόζει!

pas%2Blamia%2B2nd%2Bkit
Τέλος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του lamiaragate3.gr η 2η επίσημη εμφάνιση της ομάδας, η οποία να σημειώσουμε πως δεν έχει διαρρεύσει ακόμη, θα είναι λευκή με το σήμα της Λαμίας να δεσπόζει πάνω της. Είναι μια εμφάνιση ολόλευκη με μπλε λεπτομέρειες κυρίως στο λαιμό (ίσως και στα μανίκια) η οποία θα έχει πάνω της μια μεγάλη στάμπα με το σήμα της ομάδας μας.
Μια εμφάνιση που αν επαληθευτούμε έρχεται να…κλέψει τις εντυπώσεις!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button