FeaturedΓνώμεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ενίσχυση θέλει… αλλά όχι επιθετική!

Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφική ενίσχυση στον ΠΑΣ Λαμία.

Ειδικά μετά το πρώτο φιλικό της ομάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τα κενά που έδειξε σε ορισμένες γραμμές.

Βέβαια, στη μοναδική θέση που δεν φαίνεται να «καίγεται» για μεταγραφή είναι αυτή του επιθετικού και θα σας εξηγήσουμε αμέσως τι εννοούμε.

Ενίσχυση θέλει… αλλά όχι (μόνο) επιθετική!

Όπως είχαμε σχολιάσει σε ένα από τα άρθρα του ρεπορτάζ για το φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Μπάμπης Τεννές έχει ξεκινήσει φέτος να δουλεύει ένα νέο σύστημα στην ομάδα, αυτό με τριάδα στην άμυνα.

Στο φιλικό του Καρπενησίου είδαμε να ξεκινούν στην στο κέντρο της άμυνας ο Αναστασιάδης, ο οποίος προορίζεται για βασικός αναντικατάστατος, ο Ασίγκμπα ο οποίος δύσκολα θα βγει και φέτος από την ενδεκάδα της Λαμίας, αλλά και ο Αντέτζο ο οποίος έδειξε να είναι πολύ δυνατός, αλλά καθόλου γρήγορος…

Μαντέψτε τι χρειάζεται για να παίξει μία ομάδα με τριάδα στην άμυνα; Γρήγορους κεντρικούς αμυντικούς. Ειδικά όταν έχεις ως φουλ μπακ δύο ποδοσφαιριστές που έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό τους την επίθεση (βλ. Βάντερσον αριστερά και Βασιλαντωνόπουλο δεξιά).

Όπως φάνηκε και στο φιλικό (διότι ότι λέμε το λέμε με αποδείξεις και μέσα από την εικόνα της ομάδας και όχι απλά για να γράψουμε ένα άρθρο για μεταγραφή) ο Αντέτζο δεν έδειξε άνετος με το να αγωνιστεί στην συγκεκριμένη θέση, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να αποκτηθεί άλλος αμυντικός αν όντως θέλειη διοίκηση και ο προπονητής να παίξει με το συγκεκριμένο σύστημα.

Τώρα θα μας πείτε πως «κάτσε περίμενε, είναι ακόμη νωρίς. Πρώτο φιλικό έδωσε η ομάδα και τα κατάλαβες όλα αυτα;» Σίγουρα, από το πρώτο φιλικό δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα, όμως μπορείς να το βγάλεις από το νέο σύστημα που θέλει να παίζει η ομάδα και το πόσους κεντρικούς αμυντικούς έχει αυτή την στιγμή στο ρόστερ της.

Και για να μην ψάχνετε σας τους λέμε εμείς: Ανέσης Αναστασιάδης, Μάρκ Ασίγκμπα και Ντάνιελ Αντέτζο. Επίσης κεντρικοί αμυντικοί μπορούν να αγωνιστούν αλλά χωρίς να είναι οι θέση τους, οι Ιορδάνης Παπαργυρίου και Βάντερσον Σκαρντοβέλι.

Συμπέρασμα:

Αν πρόκειται η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία να κάνει και άλλες μεταγραφές, τότε θα πρέπει να σκεφτεί καλά αν θα πρέπει να πάρει αμυντικό ή κάποιον άλλον.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button