FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σκληρή δουλειά… για το νέο σύστημα στον ΠΑΣ Λαμία!

Με αλλαγμένο σύστημα θα παρουσιαστεί στο φετινό πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Λαμία και ο Μπάμπης Τεννές με τους ποδοσφαιριστές του «ρίχνουν» καθημερινή δουλειά για να μπορέσουν να το αφομοιώσουν.

Όπως σας έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, ο ΠΑΣ Λαμία φέτος θα έχει διαφορετική εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, όσο αφορά τουλάχιστον τον σχηματισμό της ομάδας.

Ήδη από το πρώτο φιλικό παιχνίδι είδαμε πως η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ φέτος θα δοκιμάζει και έχει επιλέξει να αγωνίζεται με το σύστημα 3-5-2 ή 3-5-1-1 και όταν αμύνεται γίνεται 5-3-1-1.

Με τριάδα λοιπόν στην άμυνα και αντί για εξτρέμ θα παίζει η ομάδα με δύο φουλ μπακ, τα οποία θα έχουν όλη την πλευρά. Τώρα για το αν θα παίζει με δύο στην επίθεση ή έναν κλασσικό επιθετικό τύπου Μπαράλες και έναν μεσοεπιθετικό όπως ο Μπερτόλιο θα το δούμε στα επόμενα φιλικά.

Το θέμα είναι πως η ομάδα χρειάζεται χρόνο και αρκετή δουλειά για να μπορέσει να αφομοιώσει το νέο σύστημα και σε κάθε προπόνηση της Λαμίας γίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική του συστήματος.

Και στην χθεσινή προπόνηση ο Τεννές στα δύο 8λεπτα που έπαιξε η ομάδα στο τέλος της προπόνησης, δοκίμασε αρκετά πρόσωπα σε αρκετές θέσεις αλλά πάντα έπαιζε με τριάδα στην άμυνα και δύο φουλ μπακ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button