Τοπικές Ειδήσεις

Άστατος ο καιρός την Παρασκευή

Άστατο καιρό με νεφώσεις, τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αρχικά στο Αιγαίο, στην Κρήτη, στην Πελοπόννησο και στο νότιο Ιόνιο και στη συνέχεια σε μεγάλο μέρος της ηπειρωτικής χώρας, περιμένουμε την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018.
Άστατο καιρό με νεφώσεις, τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αρχικά στο Αιγαίο, στην Κρήτη, στην Πελοπόννησο και στο νότιο Ιόνιο και στη συνέχεια σε μεγάλο μέρος της ηπειρωτικής χώρας, περιμένουμε την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018. Τα φαινόμενα τοπικά από το μεσημέρι και μετά ενδέχεται να είναι έντονα και να συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 και τοπικά 33 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από 16 έως 32 στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 30 και τοπικά 31 στη Δυτική Ελλάδα, από 19 έως 30 στο Βόρειο Αιγαίο και από 19 έως 28 και τοπικά 29 βαθμούς στο Κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα βορειοδυτικά έως 4 και τοπικά 5 με 6 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα είναι κυρίως δυτικοί – νοτιοδυτικοί έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Πηγή: www.weather.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button