FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Είναι 20 ετών είναι Σέρβος και είναι τρελός με την μπάλα!(pics-vids)

Αυτός είναι ο Λάζαρ Ρόμανιτς, ο Σέρβος επιθετικός που δοκιμάζεται από τον Μπάμπη Τεννέ και τον ΠΑΣ Λαμία.

Ένα μικρό αφιέρωμα ετοιμάσαμε για τον Λάζαρ Ρόμανιτς, τον 20χρονο επιθετικό από τη Σερβία, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες δοκιμάζεται από τον προπονητή του ΠΑΣ Λαμία, Μπάμπη Τεννέ.

Ο Λάζαρ μιλώντας εχθές αποκλειστικά στο LamiaSports αποκάλυψε πως θέλει πάρα πολύ να παραμείνει στον ΠΑΣ και θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να παραμείνει στον σύλλογο.

Για τον λόγο αυτό, το LamiaSports του ετοίμασε ένα μικρό αφιέρωμα για την μέχρι τώρα καριέρα του.

Λάζαρα Ρόμανιτς:

Ο Λάζαρ Ρόμανιτς γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου του 1998 στην πόλη Kragujevac, της Σερβίας, έχει ύψος 1,80 και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Ερυθρού Αστέρα Κ19. Τον Φεβρουάριο του 2017 έφυγε για πρώτη φορά από την «στέγη» του Αστέρα και μετακόμισε στην OFK Beograd, ως δανεικός. Εκεί έπαιξε σε 3 ματς και κατάφερε να πετύχει ένα τέρμα.

Έπειτα επέστρεψε στις ακαδημίες της ομάδας του Βελιγραδίου για να φύγει και πάλι δανεικός το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου στην Borac Cacak, αυτή την φορά. Με την Borac συμπλήρωσε 18 συμμετοχές στη SuperLiga της Σερβίας, έχοντας μάλιστα και 2 ασίστ.

Μετά από το σχετικά επιτυχημένο πέρασμά του από την Borac Cacak, ο Ρόμανιτς επέστρεψε στον Ερυθρό Αστέρα, όμως δόθηκε και πάλι δανεικός αυτή την φορά στην FK Bezanija, ομάδα της Prva Liga, με την οποία έπαιξε μόλις 2 φορές αλλά κατάφερε και πέτυχε 1 γκολ.

Να τονίσουμε πως ο Λάζαρ Ρόμανιτς είναι και διεθνής με τις μικρές εθνικές της χώρας του, έχοντας 5 συμμετοχές με την Κ19 της Σερβίας και 1 γκολ.

Έτσι, μετά από όλους αυτούς τους δανεισμούς, αποφάσισε να φύγει από την χώρα του και να έρθει στην Ελλάδα για να αναζητήσει εδώ την τύχη του και εδώ και λίγες ημέρες δοκιμάζεται στον ΠΑΣ Λαμία.

Δείτε μερικά χρήσιμα στοιχεία για τον Λάζαρ Ρόμανιτς:

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button