FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αποκαλυπτήρια στο ΔΑΚΛ για τον ΠΑΣ Λαμία!

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι στο ΔΑΚ Λαμίας θα δώσει σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία και μάλιστα με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Σήμερα Σάββατο 28/7 στις 19:00 ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί την ομάδα της ΑΕΛ για ένα φιλικό παιχνίδι, το πρώτο για το καλοκαίρι στην έδρα της φθιωτική ΠΑΕ.

Ο Μπάμπης Τεννές θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει εκ νέου το σύστημα με την τριάδα στην άμυνα ενώ σίγουρα θα δοκιμάσει και άλλα πρόσωπα σε διάφορες θέσεις για να δει τις επιλογές του.

Επίσης το φιλικό είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές να δείξουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μιας ομάδας όπως η Λαμία και να κερδίσουν ένα συμβόλαιο.

Για πρώτη φορά θα δούμε επίσης με τα ροζ (καθώς αυτή είναι η εμφάνιση του ΠΑΣ Λαμία στα φιλικά) και τους Χερόνιμο Μπαράλες λαό Φακούντο Μπερτόλιο οι οποίοι στο προηγούμενο παιχνίδι δεν αγωνίστηκαν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Το ΔΑΚ Λαμίας αναμένεται να γεμίσει με κόσμο της ομάδας ο οποίος δίψα για να δει το νέο σύνολο του Μπάμπη Τεννέ και το τι μπορούν να κάνουν τη φετινή χρονιά.

Το LamiaSports θα βρίσκεται από νωρίς στο ΔΑΚΛ και θα σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ ενώ θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε το φιλικό και μέσα από την live πλατφόρμα του σαιτ μας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button