FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κάναμε όλοι λάθος κύριοι!

Σήμερα μας έδειξε να καταλλάβουμε το σύστημα με το οποίο θα παίξει φέτος ο ΠΑΣ Λαμία, ο Μπάμπης Τεννές.

Κάναμε όλοι λάθος κύριοι και πρώτα πόλλα εγώ εννοείται. Πρώτοι εμείς εδώ στο LamiaSports γράψαμε για το φετινό σύστημα του ΠΑΣ Λαμία, το οποίο ήθελε να παίζει με τριάδα στην άμυνα, πέντε ποδοσφαιριστές στο κέντρο, ένα δεκάρι και έναν επιθετικό.

Έλα ντε όμως που είχαμε σχηματίσει λάθος εικόνα μιας και το φιλικό στο Καρπενήσι με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν μας βοήθησε να καταλάβουμε τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, καθώτι είμασταν εντός αγωνιστικού χώρου και δεν μπορούσαμε να διακρίνουμε το σχήμα.

Όπως φάνηκε σήμερα όμως, ο ΠΑΣ δουλεύει και θα παίζει φέτος με το σύστημα 3-4-3 και όχι το 3-5-1-1. Θα έχει τριάδα στην άμυνα, αλλά θα παίζει με τέσσερις στο κέντρο και εννοείται φουλ μπακ στις πτέρυγες αλλά και η τριάδα στην επίθεσης θα διαφοροποιείται καθώς οι ακραίοι θα συγκλίνουν όπως άλλωστε φάνηκε και σήμερα.

Το θέμα είναι πως το σύστημα μέχρι στιγμής φαίνεται πως έχει δουλευτεί άψογα από τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές και αποδίδει ικανοποιητικά. Απομένει να δούμε και τα υπόλοιπα ματς εννοείται αλλά και ακόμη πιο πολύ ένα επίσημο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button