FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Θα πάρουν χρόνο συμμετοχής οι νέοι…

Το σημερινό φιλικό του ΠΑΣ Λαμία με την ΑΕΛ είναι μία μεγάλη ευκαιρία για τον Μπάμπη Τεννέ να τσεκάρει τους βασικούς του ποδοσφαιριστές, αλλά να δει και σε τι κατάσταση βρίσκονται οι νεαροί που δοκιμάζονται στις τελευταίες προπονήσεις.

Σήμερα στις 19:00 ο ΠΑΣ Λαμία θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ στο ΔΑΚΛ, σε ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο γειτονικές πόλης.

Το συγκεκριμένο φιλικό είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Μπάμπη Τεννέ να δοκιμάσει και πάλι το νέο σύστημα της ομάδας, για το οποίο έχει ρίξει και ο ίδιος αλλά και οι ποδοσφαιριστές του πολύ δουλειά στις προπονήσεις.

Βέβαια, σήμερα ίσως δούμε και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονται στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας, δηλαδή του Λάζαρ Ρόμανιτς, Γιώργο Καπαγιαννίδη αλλά και τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Κάτσικα.

Σίγουρα ο έμπειρος τεχνικός εκτός από τις προπονήσεις που βλέπει το πως κινούνται οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές θα ήθελε να τους δει και σε κατάσταση αγώνα, για το πως συμπεριφέρονται για να βγάλει ασφαλέστερα αποτέλεσματα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button