FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το «wonderkid» από τη Σερβία… και οι μεταγραφές του ΠΑΣ Λαμία!(pics)

Το έχουμε ξανακάνει και θα το ξανακάνουμε, καθότι είμαστε «καμμένοι» με τον Football Manager.

Το LamiaSports θα δείξει ποια είναι τα χαρακτηριστικά των μεταγραφών του ΠΑΣ Λαμία μέσα στο πασίγνωστο παιχνίδι προσομοίωσης. Τι finishing(τελιώματα) έχει ο Μπαράλες; Πόσο pace(ταχύτητα) έχει ο Επστάιν; Χτυπάει 20άρι η τεχνική κατάρτιση του Μπερτόλιο;

Με την βοήθεια λοιπόν του Football Manager 2018(δείτε εδώ τι είναι το FM) θα εξετάσουμε τις μεταγραφές του ΠΑΣ Λαμία.

Θα τσεκάρουμε τις καλοκαιρινές μεταγραφές της Λαμίας και όχι τους δύο δανεικούς που ανανέωσαν, δηλαδή τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο και το Νίκο Μελίσσα.

Αυτό που θα δούμε πιο κάτω, είναι τα χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών τα οποία μέσα στο παιχνίδι έχουν βαθμούς (από το 1 μέχρι το 20).

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

Μπόγιαν Σαράνοβ

Ο Σέρβος τερματοφύλακας Μπόγιαν Σαράνοβ, αποτελεί φαινομενικά μία πολύ καλή μεταγραφή για τον ΠΑΣ Λαμία, ειδικά μέσα στο Football Manager.

Τα αντανακλαστικά του είναι στο 14, η επικοινωία στο 12, ενώ στο μπλοκάρισμα έχει 13 όπως και στις τάσεις για γροθιές και στα τετ α τετ έχει 14. Αρκετά καλά στοιχεία για τερματοφύλακα.

Στα ψυχικά, έχουμε 13 σε αποφασιστικότητα, τη γενναιότητα, 14 στην επιθετικότητα αλλά και 13 στην εργατικότητα.

Τέλος, στα σωματικά προσόντα έχουμε 14 στη δύναμη, 13 στην ευκινησία και 14 στη φυσική αντοχή.

Ντάνιελ Αντέτζο

Ο Ντάνιελ Αντέτζο είναι ένας πολύ δυνατός κεντρικός αμυντικός και αυτός φαίνεται και μέσα από τα στατιστικά του στο Football Manager.

Έχει 13 στις εκτελέσεις πλαγίων, στις κεφαλιές, ενώ έχει 14 στο μαρκάρισμα και στο τάκλιν και 12 στις πάσες.

Στα ψυχικά, έχει 15 στην αποφασιστικότητα και στην γενναιότητα, 16 στην επιθετικότητα, 14 στην εργατικότητα και την τοποθέτηση.

Στα σωματικά έχει 13 στην αντοχή, 15 στη δύναμη, 12 στην έκταση άλματος, στην επιτάχυνση και 14 στην ισορροπία και στην φυσική αντοχή.

Χερόνιμο Μπαράλες

Το «βαρύ» πυροβολικό του ΠΑΣ Λαμία στην επίθεση φέτος, ακούει στο όνομα Χερόνιμο Μπαράλες.

Τι στατιστικά έχει όμως στο FM;

Πρόκεται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή και στην πραγματικότητα αλλά και στο παιχνίδι. Ο Μπαράλες έχει στις εκτελέσεις πέναλτι 16, 17 στις κεφαλιές, 12 στα μακρινά σουτ και στα τελειώματα.

Στα ψυχικά, έχει 16 στην αποφασιστικότητα, 18 στην επιθετικότητα, 14 στην εργατικότητα και 15 στην ομαδικότητα.

Τέλος, στα σωματικά έχει 12 στην αντοχή, 18 στη δύναμη, 14 στην έκταση άλματος, 15 στην ισορροπία και 12 στην ταχύτητα.

Φακούντο Μπερτόλιο

Ένας επίσης ταλαντούχος και πολύ καλός ποδοσφαιριστής και στην πραγματικότητα αλλά και στο FM, είναι ο Φακούντο Μπερτόλιο.

Ο Αργεντινός έχει 11 στις εκτελέσεις κόρνερ, 12 στις εκτελέσεις φάουλ, 13 στα μακρινά σουτ, 14 στην ντρίμπλα, στην πρώτη επαφή και 12 στη σέντρα. Εν τω μεταξύ έχει 15 στην τεχνική κατάρτιση.

Στα ψυχικά, έχει 12 στην αντίληψη, 13 στην δημιουργικότητα, 12 στην κίνηση χωρίς την μπάλα, 13 στην κρίση και 14 στην ομαδικότητα. Ο δείκτης για το φυσικό του ταλέντο βρίσκεται στο 14…

Στα σωματικά, έχει 13 στην αντοχή, 13 στην επιτάχυνση, 15 στην ευκινησία, 13 στην ισορροπία και 12 στην ταχύτητα.

Ντένις Επστάιν

Εξτρέμ που παίζουν στο ασβέστι πάνω είναι ο Ντένις Επστάιν, ο οποίος αποτελεί μία από τις πολύ καλές μεταγραφές του ΠΑΣ.

Ο Γερμανός έχει 14 στις εκτελέσεις πέναλτι, 12 στη ντρίμπλα, 12 στις πάσες, 12 στην πρώτη επαφή και στη σέντρ και 11 στην τεχνική κατάρτιση.

Στα ψυχικά, έχει 12 στην επιθετικότητα, 14 στην εργατικότητα, 12 στην κίνηση χωρίς την μπάλα, 12 στην ομαδικότητα και 12 στο φυσικό ταλέντο.

Στα σωματικά, ο Επστάιν έχει 13 στην αντοχή, 14 στην επιτάχυνση, στην ευκινησία και στην ταχύτητα, ενώ έχει 11 στην ισορροπία και στην φυσική αντοχή.

Βάντερσον

Αρχικά έδειξε να είναι απλά μία μεταγραφή. Όμως μετά από την πρώτη εμφάνιση του Βάντερσον με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, αλλάξανε αρκετοί γνώμη για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Βραζιλιάνος μπακ, έχει 12 στο μαρκάρισμα, 11 στις πάσες, 13 στη σέντρα και 12 στην τεχνική κατάρτιση.

Στα ψυχικά, έχει 12 στην αντίληψη, 14 στην αποφασιστικότητα και την γενναιότητα, 16 στην εργατικότητα και 13 στην κρίση, στην ομαδικότητα και στην επιθετικότητα.

Ελίνι Δημούτσος

Αμυντικό χαφ που μοιάζει πιο πολύ με «8άρι» είναι ο επόμενος της λίστας και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ελίνι Δημούτσο.

Ο 30χρονος μέσος έχει 12 στις εκτελέσεις πέναλτι, 13 στο μαρκάρισμα, 11 στη ντρίμπλα και στις πάσες, 14 στο τάκλιν και 12 στην τεχνική κατάρτιση.

Στα ψυχικά, ο Ελληνοαλβανός έχει 15 στην αποφασιστικότητα, 16 στην γενναιότητα και στην επιθετικότητα, 15 στην εργατικότητα και 12 στην ομαδικότητα.

Τέλος, στα σωματικά έχει 14 στην αντοχή, 12 στη δύναμη, 14 στην επιτάχυνση, 16 στην ευκινησία, 14 στην ταχύτητα και 16 στην φυσική αντοχή.

Θανάσης Καραγκούνης

Η επιστροφή του στη Λαμία γέμισε με χαρά και τον ίδιο αλλά και τον κόσμο της ομάδας. Όλοι περιμένουν πολλά από ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έβγαλε αυτός ο τόπος, τον Θανάση Καραγκούνη.

Ο «Κάρα» έχει 14 στις εκτελέσεις κόρνερ, 12 στις εκτελέσεις φάουλ, στα μακρινά σουτ και στη σέντρα. Στη ντρίμπλα έχει 14, στην πρώτη επαφή έχει 13, ενώ 14 έχει στην τεχνική κατάρτιση.

Στα ψυχικά, έχει 12 στην αποφασιστικότητα, 12 στην δημιουργικότητα ενώ το φυσικό του ταλέντο είναι στο 14.

Στα σωματικά, έχει 11 στην αντοχή, 14 στην επιτάχυνση και την ευκινησία, 15 στην ταχύτητα και 12 στην φυσική αντοχή.

Βασίλης Πλιάτσικας

Έμπειρος και με πολλές παραστάσεις είναι ο επόμενος της λίστας, καθώς μιλάμε για τον Βασίλη Πλιάτσικα.

Ο Έλληνας αμυντικός έχει 13 στις εκτελέσεις πλαγίων άουτ και στο μαρκάρισμα, ενώ έχει 11 στα μακρινά σουτ, και 12 στα τάκλιν.

Στα ψυχικά, έχει 14 στην αποφασιστικότητα, στην επιθετικότητα ενώ 13 έχει στην εργατικότητα και 12 στην ομαδικότητα και την τοποθέτηση.

Στα σωματικά, έχει 13 στην αντοχή, 12 στη δύναμη, 11 στην επιτάχυνση, και 12 στην ευκινησία, ισορροπία, ταχύτητα και φυσική αντοχή.

Τέλος, έχουμε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος δοκιμάζεται στον ΠΑΣ Λαμία, όμως αποτελεί εξαιρετική περίπτωση στο Football Manager 2018. Ο λόγος για τον

Λάζαρ Ρόμανιτς

Ο Σέρβος 20χρονος επιθετικός, είναι ένα από τα γνωστά «wonderkid» του παιχνιδιού και μακάρι να αποκτηθεί από τον ΠΑΣ Λαμία διότι υπάρχει μεταπωλητική αξία σίγουρα.

Τώρα στα στατιστικά του έχει, 12 στις εκτελέσεις πέναλτι, 11 στις κεφαλιές, στα μακρινά σουτ, στις πάσες και στα τελειώματα. Έχει 12 στη ντρίμπλα και στην πρώτη επαφή ενώ έχει 13 στην τεχνική κατάρτιση.

Στα ψυχικά, έχει 12 στην αντίληψη, 13 στην αποφασιστικότητα, 12 στη κίνηση χωρίς τη μπάλα, 12 στην ομαδικότητα και στην ψυχραιμία και 13 στο φυσικό ταλέντο.

Στα σωματικά, έχει 11 στην αντοχή, 13 στην έκταση άλματος και στην επιτάχυνση, 11 στην ευκινησία και την ισορροπία και 12 στην ταχύτητα και στην φυσική αντοχή.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button