FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Τεννέ…

Μετά από δύο φιλικά παιχνίδια και αρκετές παρακολουθήσεις προπόνησης του ΠΑΣ Λαμία, μπορούμε να βγάλουμε ένα μικρό συμπέρασμα για την βασική ενδεκάδα της ομάδας.

Την βασική ενδεκάδα όχι μόνο για το σημερινό φιλικό, αλλά και γενικά την βασική ενδεκάδα της ομάδας για τη φετινή σεζόν.

Το μόνο σίγουρο είναι πως και σήμερα αλλά και γενικά στην χρονιά θα δούμε τριάδα στην άμυνα, ενώ όταν αμύνεται η ομάδα θα γίνονται 5 συνολικά μαζί με τα φουλ μπακ.

Τώρα, όσο αφορά τα πρόσωπα πάνω κάτω είναι γνωστά εκτός και αν υπάρχει μεταγραφική ενίσχυση.

Στο τέρμα θα έχουμε το Νίκο Μελίσσα, ο οποίος έχει ξεκινήσει ήδη δύο φορές ως βασικός στα φιλικά. Στο κέντρο της άμυνας οι δύο δεν αλλάζουν με τίποτα. Ανέστης Αναστασιάδης και Μαρκ Ασίγκμπα δεν βγαίνουν από την ενδεκάδα, ενώ μέχρι στιγμής ο παρτενέρ τους είναι ο Ντάνιελ Αντέτζο.

Τα δύο βασικά φουλ μπακ της ομάδας είναι και θα είναι ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος και ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι, ενώ ως εναλλακτικές υπάρχουν ο Πλιάτσικας, ο Κωστίκας και ο Παπαργυρίου.

Στο κέντρο τώρα υπάρχει ένα μικρό ερωτηματικό. Στις τελευταίες προπονήσεις ο Τεννές δοκίμασε στους βασικούς να παίξει με Μπλάζιτς και Μπερτόλιο. Παρόλο αυτά δύσκολα να ξεκινήσουν αυτοί οι δύο σήμερα και λογικά θα δούμε τον Σέρβο μέσο με έναν εκ των Μπουλούλη ή Δημούτσο.

Στην τριάδα μπροστά, στις προπονήσεις είδαμε τον Επστάιν και τον Καραγκούνη να παίζουν στα άκρα ενώ στην επίθεση προωθημένος ήταν ο Χερόνιμο Μπαράλες. Λογικά έτσι θα είναι και η ενδεκάδα σήμερα του ΠΑΣ Λαμία, αλλά και κατά πολύ μεγάλο ποσοστό και της φετινής χρονιάς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button