FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ένα «μηχανάκι» στο κέντρο του ΠΑΣ Λαμία!(pics)

Μία από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που δεν έκαναν αίσθηση ότα αποκτήθηκαν από τον ΠΑΣ Λαμία, ήταν αυτή του Ελίνι Δημούτσο, ο οποίος έχει βαλθεί να διαψεύσει τους πάντες!

Έπειτα από τρία φιλικά παιχνίδια μπορούμε να βγάλουμε μερικά συμπεράσματα για ορισμένους από τους καινούργιους ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία.

Ένας από αυτούς που όταν ακόμη είχαν ακουστεί πως έχει «κλείσει» στον ΠΑΣ και δεν είχε μεγάλη απήχηση η μεταγραφή του, ήταν αυτή του Ελίνι Δημούτσου.

Ο διεθνής μέσος, μπορεί πολύ να τον είχαν για «ξοφλημένο» λόγω της μη καλής του εικόνας στα παιχνίδια του Πλατανιά Χανίων, όπου όμως δεν έφταιγε ο ίδιος όπως φάνηκε στη συνέχεια.

Ο Δημούτσος, αν κάποιος κοιτάξει το βιογραφικό του, θα δει ότι έχει παραστάσεις από μεγάλα παιχνίδια, πολλές συμμετοχές στη SuperLeague και γενικά ποτέ δεν έμεινε «άπραγος» σε αγωνιστικές σεζόν.

Το καλύτερο όλων είναι πως ο ποδοσφαιριστής πλέον φοράει τα «κυανόλευκα» και μέχρι στιγμής έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία.

Το σημαντικότερο στοιχείο είναι αυτό που χρειάζεται ένας ανασταλτικός μέσος, αυτό του ατελείωτου τρεξίματος. Ο Ελίνι στα φιλικά που έπαιξε (και έπαιξε σε όλα) έτρεχε συνεχώς, μάρκαρε δυνατά αλλά όχι σκληρά κάτι που έδινε στον ΠΑΣ Λαμία συνεχώς την κατοχή της μπάλας.

Επίσης, έχει «δέσει» απόλυτα με τους δύο παλιούς του κέντρου, Μάρκο Μπλάζιτς και Κων/νο Μπουλούλη. Έχει αγωνιστεί μάλιστα και με τους δύο στο κέντρο.

Τέλος, ένα ακόμη στοιχείο που έχει ξεχωρίσει από τον Δημούτσο είναι η ηγετική του ικανότητα. Εκτός από τις φωνές και τις οδηγίες προς τους συμπαίκτες του, αρκετές φορές τους ενθαρρύνει και τους βγάζει μπροστά, πράγμα άκρως θετικό καθώς η ομάδα έχει ανάγκη από τέτοιου είδους ποδσοφαιριστές με ισχυρή προσωπικότητα, εντός γηπέδο πάντα!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button