FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Χτυπάει» πρωτοκλασσάτο σέντερ φορ η Λαμία!

Η εξασφάλιση τηλεοπτικού συμβολαίου φέρνει στον ΠΑΣ Λαμία επιθετικό απ΄το πάνω ράφι…

Διαβάστε το ρεπορτάζ του LamiaNow:

Tέλος καλό όλα καλά για τους τηλεοπτικά άστεγους! Μέσω… ΕΡΤ και Βασιλειάδη δόθηκε η λύση για τις 7 ομάδες που ήταν “μετέωρες” και οι οποίες μπορούν πλέον να “ξεφυσήσουν” από ανακούφιση μιας και το βασικό έσοδο τους για την κάλυψη του μπάτζετ βρέθηκε!

Η ΕΡΤ κατανέμοντας ανά εμπορική αξία τους συλλόγους έβγαλε τα ποσά τα οποία αναμένεται να μοιραστούν και σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει πάνω από 14 εκατ. θα είναι το «καθαρό» ποσό για τις 7 ΠΑΕ.

Όσον αφορά τον ΠΑΣ Λαμία εκεί που όλα έδειχναν -όπως και οι περισσότερες ομάδες πως θα βρεθεί με μείωση από το 1.325.000 που έπαιρνε πέρυσι- τελικά θα έχει και μιαμικρή αύξηση.

Οι “κυανόλευκοι” θα εισπράξουν από την ΕΡΤ 1.45 εκ. ευρώ όσα και ο Απόλλων Σμύρνης.

Η εξέλιξη αυτή, πέραν της δεδομένης οικονομικής “ανακούφισης” που φέρνει στον Παπαιώαννου (που δεν χρειάζεται πλέον να μπει σε διαδικασίες αύξησης των εισιτήριων ή άλλων τερτιπιών για να καλύψει το χάντικαπ) δίνει την δυνατότητα στην διοίκηση να εκπληρώσει κάποια… συμπληρωματικά “θέλω” του Μπάμπη Τεννέ μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lamianow είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση ενός επιθετικού που θα μπορεί να κάνει την διαφορά και να δημιουργήσει ένα ισχυρό δίδυμο με τον Χερόνιμο ΜπαράλεςΟι ίδιες πηγές μάλιστα τονίζουν πως οι επαφές είναι προχωρημένες και τις επόμενες μέρες θα έχουμε και ανακοινώσεις.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button