FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τα καλοκαιρινά φιλικά… και οι επιστροφές των πρώην «κυανόλευκων»!(pics)

Τα φετινά καλοκαιρινά φιλικά του ΠΑΣ Λαμία… «έκρυβαν» επιστροφές και συναντήσεις της ομάδας με πρώην ποδοσφαιριστές της.

Πέντε φιλικά παιχνίδια έδωσε μέχρι στιγμής ο ΠΑΣ Λαμία και αύριο ετοιμάζεται να δώσει το 6ο του φιλικό παιχνίδι. Ο αντίπαλος του ΠΑΣ θα είναι ο Λεβαδειακός για δεύτερη φορά, καθώς οι δύο ομάδες έχουν ήδη συναντηθεί μία φορά στο Δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς.

Σε εκείνο το παιχνίδι (0-0) είχαμε μία επιστροφή-συνάντηση για τον ΠΑΣ Λαμία, μιας και για πρώτη φορά μετά από δύο ολόκληρα χρόνια, ο Σουλεϊμάν Όμο ήρθε αντιμέτωπος με τους πρώην συμπαίκτες του καθώς φοράει από φέτος τη φανέλα του Λεβαδειακού.

Μάλιστα, ο Όμο στο αυριανό παιχνίδι της Λαμίας με την ομάδα της Λιβαδειάς θα παίξει για πρώτη φορά μετά από καιρό ως αντίπαλος μέσα στο ΔΑΚΛ.

Όμως, δεν είχαμε μόνο αυτή την επιστροφή-συνάντηση για τον ΠΑΣ Λαμία. Πριν από μερικές ημέρες η ΑΕΛ επισκέφθηκε τον ΔΑΚΛ και μαζί της είχε και έναν «μάγο» της μπάλας ο οποίος τίμησε τη φανέλα της Λαμίας, όσο λίγοι τα τελευταία χρόνια.

Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Πίτι, ο οποίο φορώντας τα «βυσσινί» έπαιξε ως αντίπαλος για πρώτη φορά κόντρα στην ομάδα που τον έφερε στην Ελλάδα.

Στο τελευταίο παιχνίδι της Λαμίας στο ΔΑΚΛ είχαμε μία ακόμη επιστροφή πρώην «κυανόλευκου». Αυτή την δεν ήταν άλλη από την επιστροφή του «Βολιώτη» Ζακ Αλμπέρτο Ενγκουέμ.

Ο Καμερουνέζος αμυντικός χαφ είχε φορέσει τη φανέλα του ΠΑΣ τη σεζόν 2015-2016, προερχόμενος από τον Ατρόμητο ως ελεύθερος.

Έτσι, ο 26χρονος μετά από αρκετό καιρό επέστρεψε στο ΔΑΚ Λαμίας αυτή την φορά αντίπαλος, φορώντας την εμφάνιση του ΝΠΣ Βόλος.

Μάλιστα, αρκετοί φίλοι της Λαμίας τον θυμήθηκαν και τον χαιρέτησαν, καθώς ήταν από τους ποδοσφαιριστές που μπορεί να αγωνίστηκε λίγο χρονικό διάστημα στην ομάδα όμως είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button