FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δεν αλλάζει… ο «μαέστρος»(pics)

Μπορεί ο ΠΑΣ Λαμία να μην είχε καλή απόδοση συνολικά στο σημερινό φιλικό με τον Λεβαδειακό, όμως ο Μάρκο Μπλάζιτς έδειξε για ακόμη μία φορά πως στο κέντρο… κάνει κουμάντο αυτός.

Τη νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Φακούντο Μπερτόλιο πανηγύρισε ο ΠΑΣ Λαμία σήμερα με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Παρόλο τη νίκη η ομάδα του Τεννέ δεν είχε καλή απόδοση στο παιχνίδι, φάνηκε αρκετά κουρασμένη και προβλημάτισε για ακόμη μία φορά στον επιθετικό τομέα.

Αυτός που δεν έδειξε να προβληματίζεται ιδιαίτερα και να πέφτει σωματικά ήταν ο Μάρκο Μπλάζιτς. Ο Σέρβος μέσος έπαιξε πάνω από μία ώρα στο φιλικό με τους Βοιωτούς και στα 33 του χρόνια έκανε κούρσες από την μία περιοχή στην άλλη που θα ζήλευαν οι 20χρονοι.

Μάλιστα, σε μία από αυτές κόντεψε να πετύχει και ένα πολύ ωραίο γκολ, όταν πήρε την μπάλα από το κέντρο έκανε την κούρσα του και λίγο πριν πατήσει την μεγάλη περιοχή του Μπάγιτς «εξαπέλυσε» έναν κεραυνό, ο οποίος όμως πήγε πάνω στον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού ο οποιος δεν έδιωξε σε κόρνερ.

Γενικά σήμερα (αλλά και στα προηγούμενα φιλικά) ο Μπλάζιτς έδειξε πως στο κέντρο της Λαμίας θα κάνει «κουμάντο» αυτός και φέτος και πάντα με την καλή έννοια. Πέρυσι ήταν ο «μαέστρος» της και φέτος ο ηγέτης της…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button