FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Χαλάει» του Βέργου… ξανά στο προσκήνιο ο Γεσίλ!

Δεν φαίνεται να προχωράει η υπόθεση του Νίκου Βέργου και του ΠΑΣ Λαμία. Επανέρχεται στο προσκήνιο η υπόθεση Σαμέντ Γεσίλ.

Δεν φαίνεται πως θα έχει ευτυχή κατάληξη για την Λαμία το θέμα με τον επιθετικό του Ολυμπιακού Νίκο Βέργο.

Αποκλειστικές πληροφορίες του lamianow.gr αναφέρουν πως οι “ερυθρόλευκοι” στις συζητήσεις που έγιναν με την Λαμία το βράδυ της Δευτέρας προέβαλλαν ξαφνικά περαιτέρω απαιτήσεις (ζητώντας επιπλέον χρήματα για μπόνους συμμετοχής και ποσοστό μεταπώλησης) με την Λαμία να κάνει πίσω και να εξετάζει τις άλλες περιπτώσεις που έχει σαν εναλλακτικές.

Ξανά στο προσκήνιο ο Γεσίλ…

Η πρώτη εναλλακτική για την Λαμία στην περίπτωση που χαλάσει (σχεδόν δεδομένο πλέον) του Βέργου που σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι κοντά στην συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, είναι ο Γεσίλ του Πανιωνίου.

Ο παίκτης μένει ελεύθερος από τους “κυανέρυθρους” και ο ΠΑΣ θα ήθελε να βάλει τον παίκτη στο ρόστερ του. Το όλο θέμα για την ώρα κολλάει στο γεγονός ότι η πλευρά του παίκτη συζητάει έχοντας την… απαίτηση ο παίκτης να αγωνίζεται ως βασικός στην Λαμία κάτι το οποίο φυσικά ο Τεννές και η διοίκηση δεν είναι σε θέση να αποδεχτούν.

Αν η πλευρά του ποδοσφαιριστή κάνει πίσω σε αυτό, τότε δεν αποκλείεται ο Γεσίλ να φορέσει και άμεσα τα κυανόλευκα. H Λαμία πάντως έχει και άλλη εναλλακτική σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Γεσίλ…

πηγή: lamianow.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button