FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυτός είναι ο Αμπντούλ Οσμάν με τις 128 συμμετοχές στην Premiership!(pics+vids)

Δείτε το who is who για τον Αμπντούλ Οσμάν, τον Γκανέζο μέσο που εδώ και λίγα λεπτά είναι ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία.

 

Το LamiaSports σας ετοίμασε ένα μικρό αφιέρωμα, για να πάρετε μία πρώτη γεύση για το τι εστί Οσμάν.

Αμπντούλ Οσμάν

Ο Οσμάν γεννήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου του 1987 στην πόλη Άκκρα της Γκάνας, είναι 31 ετών, έχει ύψος 1,83 έχει αγγλική υποκοότητα ενώ αγωνίζεται και σαν αμυντικός χαφ αλλά και ως «8άρι».

Είναι ποδοσφαιρικά μεγαλωμένος στην Αγγλία, καθώς ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Γουότφορντ.

Το 2006 έκανε ένα πέρασμα από την Μάιντενχεντ Γιουνάιτεντ ενώ την επόμενη είχε 18 συμμετοχές με τη φανέλα της σκωτσέζικης Γκρέτνα FC, έχοντας και 1 γκολ.

Από το 2008 έως το 2011 αγωνίστηκε στην ομάδα της Νορθάμπτον Τάουν, έχοντας συνολικά 114 συμμετοχές, 7 γκολ και 6 ασίστ.

Το 2012 έκανε ένα πέρασμα από την χώρα μας, φορώντας τη φανέλα της Κέρκυρας στη SuperLeague. Με τους Φαίακες σημείωσε 27 συμμετοχές και 1 γκολ ενώ όταν αποχώρησε από την Ελλάδα γύρισε ξανά στην Αγγλία για να φορέσει τη φανέλα της Κρου Αλεξάντρα.

Με την Κρου έπαιξε σε 83 παιχνίδια έχοντας μόλις 1 ασίστ. Όταν έφυγε για τρίτη φορά από την Αγγλία επέστρψε και πάλι στην Σκωτία φορώντας την φανέλα της Πάτρικ Θίστλ.

Με την Πάτρικ όχι μόνο έπαιξε σε 128 παιχνίδια στην PremierShip Σκωτίας αλλά πέτυχε και 3 γκολ, ενώ μοίρασε άλλα 13. Μάλιστα αποτέλεσε και αρχηγός της ομάδας για αρκετό χρονικό διάστημα.

Από την 1 Ιουλίου είναι ελεύθερος και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ είναι πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button