ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το Total Market Value του ΠΑΣ Λαμία!(pics)

Δείτε πόσο στοιχίζει όλο το ρόστερ του ΠΑΣ Λαμία αλλά και σε ποια θέση βρίσκεται σε σύγκριση με τις άλλες μικρομεσαίες ομάδες, της SuperLeague.

Σε προηγούμενο άρθρο μας, σας είχαμε παρουσιάσει την χρηματιστηριακή αξία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Λαμία, έναν ξεχωριστά.

Σήμερα θα δούμε πόσο στοιχίζει συνολικά το «κυανόλευκο» ρόστερ ενώ θα το συγκρίνουμε με άλλες μικρομεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος της SuperLeague.

Αρχικά πάμε να δούμε πόσο στοιχίζει ο ΠΑΣ Λαμία:

Όπως βλέπετε και σύμφωνα με το «transfermarkt.com» το total market value του ΠΑΣ είναι στα 6,73 εκατομμύρια ευρώ.

Αρκετά μεγαλύτερο από το περσινό ρόστερ που δεν ξεπερνούσε τα 5 εκατ. ευρώ.

Όπως είδαμε και εχθές ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής της Λαμίας αυτή την στιγμή είναι ο Φακούντο Μπερτόλιο, ο οποίος στοιχίζει 900χιλ ευρώ, ενώ ο φθηνότερος είναι ο Παναγιώτης Κάτσικας με 50χιλ. ευρώ.

Πάμε να δούμε τώρα τις άλλες μικρομεσαίες ομάδες της SuperLeague:

ΟΦΗ

Η ομάδα του ΟΦΗ, επιστρέφει στην SuperLeague και αυτή την στιγμή το ρόστερ του στοιχίζει περίπου 9,25 εκατομμύρια ευρώ.

Ξάνθη

Η Ξάνθη είναι μία ομάδα που αγωνίζεται χρόνια στην πρώτη κατηγορία και το ρόστερ που έχει φέτος στοιχίζει λίγο λιγότερο από 10,68 εκατ. ευρώ

ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στην SuperLeague, έχοντας στο ρόστερ αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Η τιμή του ρόστερ αυτή την στιγμή ανέρχεται στα 10,95 εκατομμύρια ευρώ.

Παναιτωλικός

Το ακριβότερο ρόστερ από της μικρομεσαίες ομάδες της SuperLeague το έχει ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου με τις τελευταίες προσθήκες της έχει φτάσει να στοιχίζει 10,40 εκατομμύρια ευρώ.

 

Απόλλων Σμύρνης

Κάπου στα ίδια με τον ΠΑΣ Λαμία, βρίσκεται και ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος φέτος έκανε ρεκόρ ποσού για μεταγραφή, καθώς έδωσε για ποδοσφαιριστή πάνω από 400χιλ ευρώ. Το total market value της ομάδας είναι στο 7,58 εκατομμύρια ευρώ.

ΑΕΛ

Από την άλλη η ΑΕΛ του Αλέξη Κούγια έχει φτάσει να στοιχίζει κάπου στα 9,15 εκατομμύρια ευρώ, παρά δύο χιλιάδες…

 

Λεβαδειακός

Τέλος, ο Λεβαδειακός με total market value market 7,83 εκατομμύρια ευρώ η ομάδα του Κομπότη βρίσκεται τελευταία στην συγκεκριμένη λίστα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button