FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δεν αποκλείεται και η διπλή μεταγραφική ενίσχυση!

Τα μέχρι τώρα δεδομένα τα γνωρίζουμε για την απόκτηση επιθετικού στον ΠΑΣ Λαμία… αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και άλλος σέντερ φορ.

Ο ΠΑΣ Λαμία όπως έδειξε και στα 7 φιλικά παιχνίδια που έδωσε μέσα στην καλοκαιρινή του προετοιμασία χρειάζεται έναν γκολτζή.

Ο Μπαράλες, ο οποίος αποκτήθηκε για αυτόν τον λόγο μέχρι στιγμής έχει δείξει πως έχει χάσει την επαφή του με τα δίχτυα και δύσκολα φαίνεται πως θα αλλάξει αυτό καθώς τώρα πλέον παίζει ρόλο και η ψυχολογία του ποδοσφαιριστή.

Τώρα, υπάρχει σίγουρα η επιθυμία απόκτησης ενός επιθετικού με τους διοικούντες της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία να μιλάνε για μία μεταγραφή από το πάνω ράφι. Βέβαια, ακόμη δεν έχει υπάρξει κάτι παραπάνω στο ρεπορτάζ, με το τελευταίο όνομα που είχε ακουστεί και γραφτεί να είναι αυτό του Σαμέντ Γεσίλ.

Όμως, αν τελικά ο Εβγκέν Μπούτνικ αποχωρήσει από τη Λαμία, τότε μένει μία ακόμη θέση κενή στην επίθεση. Έτσι, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να δούμε τον ΠΑΣ να προχωρά σε αντικατάσταση του Ουκρανού σέντερ φορ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button