Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μαδριλένικη μάχη για Αλόνσο

Οι «ροχιμπλάνκος» τον θέλουν για αντι-Φιλίπε Λουίς, ενώ ο Λοπετέγι ως ποιοτική αλλαγή του Μαρσέλο.

Κοινό μεταγραφικό στόχο έχουν Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης. Πρόκειται για τον Μάρκος Αλόνσο, που φαίνεται να ενδιαφέρει άμεσα τις δύο συμπολίτισσες.

Η Τσέλσι δεν έχει βάλει τιμή στον παίκτη της, όμως η αποχώρησή του θα μπορούσε να κοστίσει γύρω στα 30 εκατ. ευρώ.  Ο Μάρκος Αλόνσο ήταν ο καλύτερος αμυντικός της Πρέμιερ Λιγκ την περασμένη σεζόν, ενώ και την τρέχουσα έχει ξεκινήσει το ίδιο καλά.

Παρά τη θέση του είναι εξαιρετικός και στα επιθετικά καθήκοντα. Προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά από ένα πέρασμα στη Μπόλτον, ο παίκτης διέπρεψε στην Φιορεντίνα και πήρε μεταγραφή για την Τσέλσι.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης τον θέλει ως αντικαταστάτη του Φιλίπε Λουίς, σε περίπτωση που εκείνος φύγει τελικά για λογαριασμό της Παρί Σεζ Ζερμέν (αν και οι «ροχιμπλάνκος» έχουν ξεκαθαρίσει πως αυτό δεν θα γίνει για λιγότερα από 25 εκατ. ευρώ).

Από την άλλη στη Ρεάλ γνωρίζουν καλά τον παίκτη, αφού εκεί διαμορφώθηκε. Θεωρούν ότι θα είναι μια αξιόπιστη λύση «πολυτελείας» πίσω από τον Μαρσέλο.  Να θυμίσουμε ότι το μεταγραφικό παζάρι στην Αγγλία έχει κλείσει, οπότε οι ομάδες μπορούν να πουλήσουν, αλλά δεν μπορούν να πάρουν νέους παίκτες μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button