FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία!(pics)

Σήμερα Τρίτη 21/8 ο ΠΑΣ Λαμία ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον μεγάλο παιχνίδι της πρεμιέρα στο ΔΑΚ Λαμίας, με τον Άρη.

Σήμερα ήταν η πρώτη ημέρα προετοιμασίας του ΠΑΣ Λαμία για την μεγάλη πρεμιέρα της ομάδας στο πρωτάθλημα της SuperLeague, όπου θα αντιμετωπίσει την Δευτέρα 27/8 τον Άρη στο ΔΑΚ Λαμίας.

Έτσι λοιπόν και μετά από ένα μικρό διάστημα ξεκούρασης οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας βρέθηκαν σήμερα στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Νέας Άμπλιανης και προπονήθηκαν κάτω από τις οδηγίες του Μπάμπη Τεννέ.

Η προπόνηση σε γενικές γραμμές περιελάμβανε αρκετά πράγματα, ασκήσεις με μπάλα και χωρίς, τρέξιμο και ταχύτητες αλλά και το γνωστό παιχνίδι των «κυανόλευκων με τα μικρά τέρματα και χωρισμένοι σε δύο ομάδες, παίζοντας χωρίς τερματοφύλακα και με μία πάσα.

Επίσης, στο τέλος είχαμε και οικογενειακό διπλό στο οποίο στην μία ομάδα ήταν οι: Σαράνοβ, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Μπουλούλης, Δημούτσος, Άντρονικ, Επστάιν, Τσούκαλος, Μπερτόλιο, και Μπαράλες.

Στην άλλη ομάδα αγωνίστηκαν οι: Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Καρυπίδης, Βάντερσον, Παπαργυρίου, Οσμάν, Μπλάζιτς, Πινιώτης, Καραγκούνης, Μπούτνικ και Ρόμανιτς.

Εκτός οικογενειακού διπλού έμειναν οι πιτσιρικάδες Κωστίκας και Λαμπρόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button