FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο ΠΑΣ Λαμία, ο επιθετικός και η λύση του συμβολαίου!

Αυτά είναι τα μέχρι τώρα δεδομένα του ΠΑΣ Λαμία για την απόκτηση επιθετικού.

Τα δημοσιεύματα που θέλουν την Λαμία να συνεχίζει την έρευνα για την θέση του επιθετικού επανέρχονται με βασική προϋπόθεση όμως τη λύση της συνεργασίας με τον Εβγεν Μπούτνικ…

Θα τραβήξει πολύ ακόμα.. Το θέμα του επιθετικού στη Λαμία μοιάζει να έχει κολλήσει αυτή τη στιγμή με αποτέλεσμα οποία εξέλιξη να αναμένεται μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ποια είναι τα δεδομένα; Ας τα δούμε μαζί…

1)Η Λαμία θέλει οπωσδήποτε έναν και υπό προϋποθέσεις δύο ποδοσφαιριστές για την επιθεση

2)Ο Μπάμπης Τεννές δεν έχει μείνει ευχαριστημένος από την απόδοση του Εβγεν Μπούτνικ με αποτέλεσμα να μην τον υπολογίζει…

3)Ο Ουκρανός επιθετικός δεν δείχνει διατεθειμένος να φύγει μιας και έχει συμβόλαιο με την ομάδα μας στο οποίο και…κάθεται.

4)Για να αποκτηθεί κάποιος επιθετικός πρέπει να λυθεί το συμβόλαιο του Μπούτνικ…

5)Η προθεσμία για την απόκτηση ποδοσφαιριστή είναι έως τις 30 Αυγούστου και έως 10 Σεπτέμβρη για τους ελεύθερους

Η περίπτωση Γεσίλ

Από εκεί και έπειτα ένα όνομα που ακούστηκε έντονα το προηγούμενο διάστημα ήταν αυτό του Σαμέντ Γεσίλ. Ο επιθετικός του Πανιωνίου φάνηκε να έχει πρόταση από την Λαμία ωστόσο υπάρχει κωλυσιεργία στο θέμα.

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως ανάμεσα στην Λαμία και τον Γεσίλ υπάρχει διαφορά η οποία αφορά το οικονομικό κομμάτι. Η διαφορά αυτή βέβαια δεν μοιάζει αρκετή για να χαλάσει το ενδεχόμενο deal.

Ωστόσο πρόβλημα υπάρχει και από την πλευρά του Πανιωνίου αφού δεν έχει συμφωνηθεί το ύψος της αποζημίωσης του ποδοσφαιριστή με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εξασφαλίσει την ελευθέρας του.

Συνεπώς η περίπτωση Γεσίλ κολλάει και από τις δύο πλευρές με την Λαμία όμως να έχει δεύτερο το όνομά του στη σχετική λίστα….

Πηγή: lamiaragate3. Gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button