FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έτσι είδε την ήττα η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία!

Διαβάστε το match report της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία για τον χθεσινό αγώνα της ομάδας με τον Άρη.

Εντός έδρας ήττα για τον ΠΑΣ Λαμία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ 2018 – 2019. Στο βροχερό ΔΑΚ το βράδυ της Δευτέρας 27/8 το συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ έχασε από τον Άρη με 3-0.

Το 0-1 σημειώθηκε στο 53΄ όταν ο Ντιγκινί πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Ματίγια κι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Σαράνοφ. Το 0-2 έγινε στο 71΄όταν ο Γκαρσία πρόλαβε τον Ασίγκμπα και νίκησε με κεφαλιά τον Σαράνοφ Το 0-3 στο 78΄ με διαγώνιο σουτ του Μπρούνο

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) με βοηθούς τους Ηλία Αλεξέα (Μεσσηνίας), Κωνσταντίνο Ψαρρή (Ζακύνθου) και 4ος ο Γεώργιος Λάμπρου (Εύβοιας).

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον, Επστάιν (60΄ Τσούκαλος), Αντέτζο, Ασίγκμπα (73΄ Οσμάν), Δημούτσος, Μπερτόλιο (46’ Καραγκούνης), Αναστασιάδης, Μπλάζιτς, Μπαράλες.

Άρης (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Μπρούνο Γκάμα (84΄ Ιντζόγλου), Ματέο Γκαρσία, Ντιγκινί (73΄ Ναζλίδης), Μπάσα, Βέλεθ, Γιουνές, Ματίγια (68΄ Κολάσο), Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button