FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Επιτέλους ελεύθερος ο Καραμάνος!

Ελεύθερος να συνεχίσει όπου αυτός επιθυμεί την καριέρα του είναι ο Τάσος Καραμάνος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΠΑΣ Λαμία.

Οι «εκκαθαρίσεις» συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ενόψει της νέας σεζόν. Ήδη την Τρίτη, Σιώπης και Μαρτίνες παραχωρήθηκαν στον Άρη, ο Γούτας είναι στην Πολωνία για να υπογράψει στη Λεχ Πόζναν, ενώ και ο Τάσος Καραμάνος τα βρήκε με τη διοίκηση και έμεινε ελεύθερος για να υπογράψει πλέον σε ομάδα της αρεσκείας του.

Ο 27χρονος επιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2014 από τους «ερυθρόλευκους» όμως έκτοτε δεν μέτρησε ούτε μία επίσημη συμμετοχή, αφού πέρασε και τις τέσσερις επόμενες σεζόν ως δανεικός κατά σειρά σε Ατρόμητο, Πανιώνιο, Φεϊρένσε, Ρίο Άβε και ξανά Φεϊρένσε.

Θυμίζουμε πως η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία δίνει στον ποδοσφαιριστή 150.000€ ενώ η διαφορά τους είναι κάπου στα 50.000€. Βέβαια η ομάδα τον θέλει και για να τον αποκτήσει είναι έτοιμη να κάνει την υπέρβαση και να δώσει αυτά που επιθυμεί ο Καραμάνος.

Να τονίσουμε τέλος πως η Λαμία δεν παίζει μόνη της για τον Έλληνα επιθετικό, μιας και ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον καθώς ψάχνει να βρει τον αντικαταστάτη του Πέδρο Κόντε.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button