Άλλα αθλήματα

Η Εθνική ομάδα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα

Στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας βρίσκονται οι Εθνικές ομάδες υπερπήδησης εμποδίων, που θα λάβουν μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί εκεί από αύριο Πέμπτη (30/8) έως και την Κυριακή (2/9).

Στην διοργάνωση θα αγωνιστούν περίπου 180 αθλητές με ισάριθμα άλογα από 9 χώρες, τις Αλβανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Κροατία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία, Τουρκία και ΠΓΔΜ.  Η χώρα μας θα συμμετάσχει σε όλες τις κατηγορίες, Παίδων, Εφήβων, Νέων Ιππέων, Ενηλίκων και Αμαζόνων.

Οι συνθέσεις: 

Εθνική Παίδων: Αθηνά Ζολώτα-Γιάρα με Stamiro 2, Άννι Μάγιο-Βατίδη με C Anton H, Σοφία Τόκη με Havanna Vant Steenputje, Συμεών Παρασχάκης με Boris Du Melnir-10. Στο ατομικό θα αγωνιστούν: Άγγελος Καρανικόλας-Οττάβυ με Alexandra, Σωτήρης Αντωνόπουλος με By Chance, Μαριάννα Γκουνέλλα με Cartogolda και Χρυσούλα Εβελίνα Βόγλη με Konche F Lafonten.

Εθνική Εφήβων: Πάολα Μαρτίνη με Electic Elvis C, Άννα Σοφία Δανάλη με Mister Chayote Z, Σελήνη Ποππ με Brandy Sugar SKB,  Αντώνης Αντωνίου με Loon Illusion. Στο ατομικό θα αγωνιστούν: Δημήτρης Δρούγας με Magic De France, Μαρία Αναστασία Νικολαίδου με Flippo VDL και Μαρία Λουτσιάννα Ξεπαπαδάκη με Unique Du Holme.

Στην κατηγορία Νέων Ιππέων θα αγωνιστούν στο ατομικό ο Λεωνίδας Παλέγδας με Calista de la Hart και η  Αμαλία Πανταζοπούλου με Clear the Way.

Εθνική Ενηλίκων: Κρίτων Ζαφειρόπουλος με Dicaprio, Άννα Μαρία Παπαγεωργίου με LC Waikiki Akino, Αικατερίνη Λασκαρίδη με Concordia 38, Γρηγόρης Βόγλης με Quelly Briquedalle. Στο ατομικό θα αγωνιστούν: Μαρία Παπουρδάνου με Unique de Rhodes, Δημήτρης Νάτσης με Mini Dollar και Ευθύμης Κρεμιώτης με Rockstar.

Ομάδα Αμαζόνων: Κατερίνα Ντουμποντέλ με Fleur VL, Βαλέρια Ζαχαρίου με D’ Artagnan, Καρολίνα Βογδάνου με Antrax, Αγγέλικα Καρακασίλη με Captain Cunterbunt. Στο ατομικό θα αγωνιστούν: Στεφανία Παπαδημητρίου με Atash De La Hogue, Ίρμα Φραγκογιάννη-Μάτσα με Rehxaco Louwenn, Έλεν Σχούτ με Chicago W, Δανάη Ελευθερία Μπεσδεμιώτη-Αβραμίδου με Campino 485.

Αρχηγός της ελληνικής αποστολής είναι ο Α’ αντιπρόεδρος της ΕΟΙ Κώστας Καρακασίλης και αρχηγός ομάδας ο Πάρης Κουτσογιάννης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button