FeaturedΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο νέος Παναθηναϊκός του Δώνη… και ο αντίπαλος του ΠΑΣ Λαμία!(pics)

Η αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναθηναϊκό πλησιάζει και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα με pre game αφιερώματα.

Στο πλαίσιο του αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναθηναϊκό το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα της αναμέτρησης με pre game αφιερώματα και πολλά άλλα θέματα.

Σήμερα θα δούμε και θα εξετάσουμε τη νέα ομάδα του Παναθηναϊκού, η οποία όπως οι περισσότεροι ξέρετε έχει «χτιστεί» από την αρχή από τον Γιώργο Δώνη και το Νίκο Νταμπίζα με αρκετά προβλήματα και εμπόδια.

Παρόλο αυτά το Σάββατο η «πράσινη» ομάδα θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ το Σάββατο στο ΟΑΚΑ και εμείς θα σας παρουσιάσουμε το ρόστερ, τον αρχηγό αλλά και το παίκτη «κλειδί» της ομάδας.

Παναθηναϊκός:

Ο προπονητής:

Η ομάδα του Παναθηναϊκου έχοντας έτος ίδρυσης το 1908 έχει προπονητή του τον παλιό ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιώργο Δώνης.

Ο Δώνης, άφησε τον ΑΠΟΕΛ και το Champions League για να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από αρκετά χρόνια και αναλάβει τις τύχες του ΠΑΟ.

Ο αρχηγός:

Αρχηγός της ομάδας του Παναθηναϊκού είναι ένας 24χρονος ποδοσφαιριστής και ίσως ο πιο ταλαντούχος της ομάδας. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Από πέρυσι ο Αρκάς ποδοσφαιριστής είχε πάρει το χρίσμα του αρχηγού αλλά και φέτος θα είναι αυτός που θα ηγηθεί τις δύσκολης προσπάθειας.

Ο Έλληνας αμυντικός χαφ είναι η «ήρεμη δύναμη» της ομάδας, δεν φωνάζει και προσπαθεί μέσα από την στάση του και τις κινήσεις του να εμπνεύσει και να προσφέρει ως αρχηγός.

Στον ΠΑΟ έχει αγωνιστεί συνολικά 52 φορές έχοντας και 2 ασίστ.

Ο παίκτης «κλειδί»: 

Ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του φετινού Παναθηναϊκού είναι ο Εργκούς Κάτσε. Ο διεθνής Αλβανός ανασταλτικός μέσος είναι προϊον της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ, όμως τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην ομάδα της Αθήνας.

Ο Κάτσε αποτελεί το βασικό κλειδί για τη σύνδεση όλης της ομάδας, από πέρυσι ακόμη. Όταν ήρθε από τον ΠΑΟΚ στους «πράσινους» έκανε έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο και προσαρμόστηκε πολύ εύκολα στις συνθήκες της ομάδας.

Καταλυτικός στη μεσαία γραμμή. πιο τσαμπουκάς και παθιασμένος απ΄ότι του φαίνεται και ατελείωτο τρέξιμο και πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο.

Αυτοί που ήρθαν… και αυτοί που έφυγαν:

Ο ΠΑΟ λόγω ότι του έχει απαγορευθεί να κάνει μεταγραφές και μπορεί μόνο Έλληνες κάτω από 25 ετών, δεν έχει κάνει πολλές μεταγραφές.

Πάμε να τις δούμε:

Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης (Μπρέντφορντ), Μάρκ Σιφναίος(Γκόα), Αχιλλέας Πούγγουρας (ΠΑΟΚ), Νώντας Παντελάκης (Ολυμπιακός), Νίκος Βέργος (Ολυμπιακός), Αργύρης Καμπετσής (Ντόρτμουντ).

Έφυγαν οι εξής:

Οδυσσέας Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Γκιγιέρμο Μολίνς (Μάλμε), Ρόμπιν Λουντ (Χιχόν), Λουτσιάνο (Φλουμινένσε), Στέφανος Ευαγγέλου (Ολυμπιακός), Τάσος Αυλωνίτης (Στουρμ Γκρατς).

Δείτε όλο το φετινό ρόστερ του Παναθηναϊκού:

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button