FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το ΠΑΟ – ΠΑΣ Λαμία… μέσα από τα μάτια του Football Manager 2018!(pics)

Το LamiaSports συνεχίζει το pre game show με αφιερώματα για τον αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναθηναϊκό, αύριο Σάββατο 1/9.

Όπως έχουμε κάνει πάρα πολλές φορές εδώ και έναν χρόνο στο LamiaSports, θα πάρουμε την βοήθεια του προσομοιωτή προπονητικής ή πιο απλά του Football Manager 2018 και θα συγκρίνουμε ορισμένους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία με του Παναθηναϊκού, μιας και αυτός είναι ο επόμενος αντίπαλος της φθιωτικής ΠΑΕ.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

Ξεκινάμε με τον Δημήτρη Κουρμπέλη του Παναθηναϊκού και τον Μάρκο Μπλάζιτς του ΠΑΣ Λαμία.

Όπως μπορείτε να διακρίνεται και μόνοι σας δεν είναι ποδοσφαιριστές που μοιάζουν μεταξύ τους. Διαφορετικά στοιχεία ο ένας διαφορετικά στοιχεία ο άλλος.

Εκτός από τις καρτέλες τους, τους βάλαμε και σε σύγκριση και όπως βλέπετε ο Κουρμπέλης υπερέχει σε 4 κατηγορίες (άμυνα, ευκινησία, τεχνική, ταχύτητα) ενώ ο Μπλάζιτς είναι καλύτερος στην επίθεση και στην δημιουργικότητα.

Έπειτα, θα παραμείνουμε στο κέντρο και θα πάμε στον Εργκούς Κάτσε του Παναθηναϊκού και στον Ελίνι Δημούτσο του ΠΑΣ Λαμία.

Είναι και οι δύο ποδοσφαιριστές δυνατοί, με αντοχή και αρκετά καλοί με την μπάλα στα πόδια. Αυτό φαίνεται και μέσα στο παιχνίδι, με την αντοχή του Κάτσε να είναι στο 16, ενώ του Δημούτσου στο 14.

Όταν μπαίνουν σε σύγκριση βλέπουμε ότι, ο Κάτσε υπερέχει σε μόλις 2 κατηγορίες (άμυνα και ψυχικά) ενώ ο Δημούτσος είναι μπροστά σε τρεις κατηγορίες (εναέρια, σωματικά, δημιουργικότητα).

Τρίτοι στη λίστα, είναι δύο κεντρικοί αμυντικοί και αυτοί είναι οι Μάρκ Ασίγκμα και Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Ο μεν αμυντικός του Παναθηναϊκού είναι ένας ψηλός στόπερ, με πολύ δύναμη αλλά αρκετά αργός. Από την άλλη ο Γκανέζος της Λαμίας είναι και γρήγορος και δυνατός αλλά και πολύ σταθερός.

Σε σύγκριση μεταξύ τους έχουμε τον Κολοβέτσιο να περνά τον Ασίγκμπα, στη ταχύτητα(!), ενώ στις άλλες κατηγορίες ο Ασίγκμπα είναι καλύτερος.

Τέταρτοι στη λίστα, θα είναι οι Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος του ΠΑΣ και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης του «τριφυλλιού».

Είναι σχεδόν ίδιοι ποδοσφαιριστές, μόνο που ο ένας είναι αμυντικός ο οποίος έχει αλλάξει θέση τα τελευταία χρόνια και παίζει λίγο πιο μπροστά, ενώ ο Χατζηγιοβάνης είναι κλασσικός εξτρέμ.

Σε σύγκριση, ο Βασιλαντωνόπουλος υπερέχει σε τρεις κατηγορίες (άμυνα, ψυχικά και εναέρια), ενώ ο παίκτης του Παναθηναϊκού σε μόλις δύο (σωματικά/φυσικά προσόντα και δημιουργικότητα).

Επόμενοι στη λίστα και τελευταίοι οι δύο τερματοφύλακες που αγωνίστηκαν βασικοί στην πρώτη αγωνιστική, Μπόγιαν Σαράνοφ για τον ΠΑΟ και τον Σωκράτης Διούδης για τον ΠΑΟ.

Ο ένας είναι αρκετά έμπειρος και ο άλλος είναι αρκετά ταλαντούχος. Δεν έχουν μεγάλες διαφορές σαν τερματοφύλακες.

Ο Σαράνοφ σε σύγκριση με τον Διούδη υπερέχει σε 5 κατηγορίες (σταμάτημα σουτ, διανομή, εναέρια, σωματικά/φυσικα προσόντα). Από την άλλη ο Διούδης είναι καλύτερος στην ταχύτητα αλλά και εκκεντρικότητα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button