FeaturedΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από αρχηγός του Ατρομήτου… στον ΠΑΟΚ και απο εκεί στην Σκωτία!(pics+vids)

Αυτή είναι η ποδοσφαιρική ζωή του Γιάννη Σκόνδρα, με τον οποίο όπως λένε τα δημοσιεύματα ο ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος είχε κινηθεί για να κάνει δικό του τον Στέφανο Ευαγγέλου (η συνέχεια της ιστορίας είναι γνωστή), βρίσκεται τώρα σε διαπραγματεύσεις με τον Γιάννη Σκόνδρα, για υπογραφεί συμβολαίου.

Ο Έλληνας αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Χάμιλτον της Σκωτίας και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τη Λαμία να του έχει καταθέσει πρόταση και να περιμένει την απάντησή του.

Το LamiaSports, όπως κάνει σε κάθε μεταγραφικό στόχο του ΠΑΣ Λαμία θα σας αναλύσει τον Γιάννη Σκόνδρα, υπογραμμίζοντας τις συμμετοχές του σε SuperLeague, αλλά και το σε πόσες θέσεις μπορεί να αγωνιστεί.

Γιάννης Σκόνδρας

Ο Σκόνδρας έχει γεννηθεί στις 21 Φεβρουαρίου του 1990 στα Τρίκαλα, έχει ύψος 1,79 ενώ η φυσική του θέση είναι αυτή του δεξιού οπισθοφύλακα.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, ο Σκόνδρας τα έκανε στις ακαδημίες του Ατρομήτου. Βέβαια, αφού κατάφερε και ξεχώρισε στις ακαδημίες της ομάδας του Περιστερίου και έγινε και αρχηγός των μικρών, πήρε «μετάθεση» στην μεγάλη ομάδα του Ατρομήτου.

Ο 28χρονος μπακ έπαιξε σε 110 παιχνίδια με τη φανέλα του Ατρομήτου σε Football League και SuperLeague, ενώ πέτυχε 3 γκολ και μοίρασε άλλα 5.

Ο Έλληνας αμυντικός πραγματοποίησε τρεις καταπληκτικές σεζόν στην ομάδα της Αθήνας και κατάφερε και έγινε και στην πρώτη ομάδα αρχηγός.

Αυτές τις εμφανίσεις είδαν και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι τον Ιούλιο του 2013 τον αγόρασαν δίνοντας 1,45 εκατ. ευρώ.

Ο Σκόνδρας πήγε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης με σκοπό να παίξει βασικός, κάτι που έγινε στα πρώτα ματς όμως αργότερα αυτό άλλαξε καθώς στην ομάδα υπήρχε και ο Στέλιος Κίτσιου αλλά και ο Λέο Μάτος.

Στον ΠΑΟΚ έπαιξε σε 93 παιχνίδια με τον «δικέφαλο» στο στήθος ενώ έδωσε 11 ασίστ και έβαλε 2 γκολ συνολικά.

Αφού είδε ότι δεν έχει θέση στην «ασπρόμαυρη» ομάδα ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος και αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του εκτός Έλλάδας και μάλιστα σε ένα πρωτάθλημα το οποίο είναι ίσως το πιο σκληρό της Ευρώπης.

Έτσι, λοιπόν τον Ιανουάριο του 2017 ο Σκόνδρας υπογράφει συμβόλαιο με την Χάμιλτον Ακάντεμι της Scottish Premiership.

Εκεί είχε συμπαίκτη και τον Γιώργο Σαρρή, τον πρώην αμυντικό της ΑΕΚ αλλά και τον Χρυσοβαλάντη Κοζορώνη του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην Premiership έπαιξε σε 41 παχνίδια, προλαβαίνοντας να βάλει παρακαλώ, 4 γκολ ενώ μοίρασε και άλλο 1.

Συνολικά, στη SuperLeague έχει παίξει σε 119 παιχνίδια, έχει βάλει 4 γκολ και έχει μοιράσει 12 ασίστ.

Πλέον, είναι ελεύθερος και εμφανίζεται να είναι κοντά στον ΠΑΣ Λαμία.

Δείτε τώρα μερικές χρήσιμες πληροφορίες για τον Σκόνδρα:

Όπως βλέπετε, ο Σκόνδρας δεν αγωνίζεται μόνο στο δεξί άκρο της άμυνας, καθώς μπορεί να παίξει εξίσου άνετα και στο κέντρο αυτής αλλά και στα αριστερά της άμυνας.

Επίσης μπορεί να παίξει και ως χαφ, προσθέτοντας αμυντικές λύσεις και στον άξονα.

Δείτε τώρα μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Γιάννη Σκόνδρα:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button