FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Εξελίξεις στο θέμα προπονητή στον ΠΑΣ Λαμία!

Διαβάστε τα νεότερα για το ρεπορτάζ του ΠΑΣ Λαμία και την προπονητολογία των τελευταίων ωρών. Μιλάει με προπονητή η «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Φαίνεται πως η προπονητολογία δεν είναι μόνο στα χαρτιά για τον ΠΑΣ Λαμία. Οι “κυανόλευκοι” σύμφωνα με πληροφορίες του lamianow.gr συζητάνε ήδη για τον αντικαταστάτη του Μπάμπη Τεννέ και δεν αποκλείεται και εντός της ημέρας να υπάρξουν και εξελίξεις όσον αφορά τον πάγκο της ομάδας.

Το βαρύ κλίμα που έχει δημιουργηθεί μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές -από την κακή εικόνα και τα αρνητικά αποτελέσματα- ώθησαν στην διοίκηση στην αναζήτηση του αντικαταστάτη. Ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου Πανουργιάς Παπαϊωάννου έχει αναλάβει προσωπικά το θέμα και οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως το προβάδισμα αυτή την στιγμή για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας το έχει ο Μάκης Χάβος.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως η ομάδα έχει φέρει… ινγκόγκνιτο τον 49χρονο τεχνικό στην πόλη μας προκειμένου να προχωρήσουν ακόμη περισσότερο οι συζητήσεις.

Το αν θα προχωρήσει ή όχι το θέμα Χάβος θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες. Άλλωστε η διοίκηση φέρεται να είχε επαφές τόσο με τον Γιώργο Παράσχο αλλά και τον Τάκη Λεμονή.

Τίποτα δεν θεωρειται σίγουρο αυτή την στιγμή ωστόσο το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ για τον Μπάμπη Τεννέ!

πηγή LamiaNow.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button