Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μουρίνιο: Θα υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Ντε Χέα

Σίγουρος για την ανανέωση της συνεργασίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Νταβίντ Ντε Χέα, εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Απόλυτα βέβαιος για την παραμονή και την υπογραφή νέου συμβολαίου του Νταβίντ Ντε Χέα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Το συμβόλαιο του Ισπανού τερματοφύλακα με τους «κόκκινους διάβολους», ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και οι συζητήσεις για την υπογραφή νέου έχουν ήδη αρχίσει.  Μέχρι στιγμής, δεν έχει προκύψει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, λόγω των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων του παίκτη. Αυτό πάντως δεν φαίνεται να ανησυχεί τον Ζοσέ Μουρίνιο, που εμφανίστηκε σίγουρος για την παραμονή του Ισπανού τερματοφύλακα,

«Δεν μπαίνω στη διαδικασία συζήτησης και διαπραγματεύσεων μεταξύ των παικτών και της διοίκησης. Δεν το έκανα ποτέ και είναι κάτι που δεν μου αρέσει να κάνω. Θα ήμουν κακός διαπραγματευτής και θα έδινα τα πάντα στους παίκτες. Έτσι δεν ανήκω σε αυτό. Απλά γνωρίζω ότι όλα βρίσκονται σε εξέλιξη και ελπίζουμε ότι σύντομα θα έχουμε καλά νέα », ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button