Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Έρχεται καμπάνα για την Πολωνία

Σε μπελάδες μπήκε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πολωνίας, καθώς η ΟΥΕΦΑ δημιούργησε φάκελο εις βάρος της με τον οποίο την κατηγορεί για ρατσισμό.

Το ταξίδι των Πολωνών στην Ιταλία και την αναμέτρηση των δύο χωρών την περασμένη Παρασκευή για το πρώτο παιχνίδι του ομίλου τους – συμμετέχει και η Πορτογαλία – για το Κύπελλο Εθνών σημαδεύτηκε από ρατσιστικά συνθήματα των φιλοξενούμενων τα οποία και συνοδεύτηκαν από ρίψεις φωτοβολίδων.

Η διοργανώτρια έχει δείξει κατά το παρελθόν πως με θέματα περί ρατσισμού είναι αμείλικτη, έτσι και τώρα σύμφωνα με ιταλικά μέσα, έχει συνταχθεί ήδη φάκελος κατηγορίας κατά την Πολωνίας, με την Ομοσπονδία της χώρας να καλείται σε απολογία. Είναι βέβαιο πως η ΟΥΕΦΑ θα τιμωρήσει τους Πολωνούς για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Ρενάτο Νταλ’ Άρα.

Η εκδίκαση της υπόθεσης θα πραγματοποιηθεί στις 21 Σεπτεμβρίου, με τον κίνδυνο τιμωρίας της έδρας των Πολωνών στα επόμενα παιχνίδια να είναι ορατός. Για την ιστορία, η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη 1-1 με τους φίλους των δύο ομάδων να αποχωρούν από το γήπεδο χωρίς να διαπράξουν περαιτέρω έκτροπα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button