FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Όταν ο Ατρόμητος… «σκότωνε» τον ΠΑΣ Λαμία!(vid+pics)

Δεν έχει καλές αναμνήσεις δυστυχώς από τον περσινό του αγώνα στο Περιστέρι ο ΠΑΣ Λαμία.

Η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της SuperLeague θα βρει τον ΠΑΣ Λαμία να αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Ατρόμητο, για την 3η αγωνιστική.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου προετοιμάζεται με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και έχοντας μάλιστα όλα τα όπλα του διαθέσιμα.

Παρόλο αυτά, οι περσινές αναμνήσεις από το Περιστέρι για τον ΠΑΣ Λαμία δεν είναι και τόσο καλές.

Το LamiaSports στο πλαίσιο του αγώνα για την 3η αγωνιστική, σας βάζει στο κλίμα με pre game αφιερώματα.

Σήμερα θα θυμηθούμε τον περσινό αγώνα του ΠΑΣ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όπου η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, είχε «σκοτώσει» πραγματικά τη Λαμία του Μπάμπη Τεννέ.

Ας θυμηθούμε τι είχε γίνει:

Έπειτα από τέσσερις σερί ισοπαλίες, ο Ατρόμητος με ωραίες εμπνεύσεις και τον Μανούσο σε κέφια επικράτησε 3-0 της Λαμίας στο Περιστέρι και έκανε την πρώτη του νίκη στη Σούπερ Λιγκ.

Οι Περιστεριώτες, έπαιξαν για 45 λεπτά εξαιρετικό ποδόσφαιρο, διέλυσαν την αμυντική γραμμή της Λαμίας, πήγαν στα αποδυτήρια με το 3-0 κι αυτό ήταν!

Η δουλειά είχε γίνει, το δεύτερο ημίχρονο έγινε απλά για να… γίνει και ο Ατρόμητος έφτασε τους 7 βαθμούς πατώντας για πρώτη φορά φέτος πεντάδα.

Για να γίνει αυτό όμως, έπρεπε ο Μανούσος (ως σέντερ φορ) να κάνει το καλύτερό του παιχνίδι από την ημέρα που έφτασε στο Περιστέρι.

Εξαιρετικό κι ο Ουάρντα. Ο πρώτος σκόραρε το δεύτερο και το τρίτο τέρμα, ενώ ο Αιγύπτιος μετά από ωραία ασίστ του Ντιγκινί ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ.

MVP: Ο Γιώργος Μανούσος έκανε το καλύτερό του ματς με την φανέλα του Ατρόμητου μέχρι τώρα! Είχε φρεσκάδα από τα πρώτα λεπτά και έδειξε πως στην κορυφή της επίθεσης μπορεί να βοηθήσει περισσότερο. Τα δύο τέρματα που σημείωσε, αλλά και οι ευκαιρίες που έχει το δείχνουν ξεκάθαρα…

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η αμυντική λειτουργία της Λαμίας στο πρώτο ημίχρονο ήταν για… κλάματα. Ο Μπάμπης Τεννές, άλλαξε αρκετές φορές την διάταξη όμως με τους Ουάρντα, Ντιγκινί και Μανούσο σε… κέφια και οι τέσσερις αμυντικοί των φιλοξενούμενων δεν κατάφεραν να διασωθούν από αυτό το ναυάγιο!

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ακόμα ένα πολύ καλό ματς από τον Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος, βρήκε πολλούς χώρους στην αντίπαλη άμυνα και φυσικά τους εκμεταλλεύτηκε. Ήτα κι αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του όταν βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας και με πλασ΄έκανε το 1-0. Τα δύο γκολ που πέτυχε ο Μανούσος, του παίρνουν τον τίτλο του MVP.

Η ΓΚΑΦΑ: Πέρα από το τραγικό άνοιγμα της άμυνας της Λαμίας στο πρώτο τέρμα του Ατρόμητου, δεν υπήρξε κάποια άλλη στιγμή για να χρεωθεί ως… γκάφα!

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης (84′ Καρασαλίδης), Ούμπιδες, Γιαννούλης, Ντιγκινί, Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Μάντσον (80′ Μπουσουλάντζιτς), Μανούσος, Ουάρντα (78′ Ντάουντα)

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Βουό (63′ Φράγγος), Ασίγκμπα, Όμο, Μπλάζιτς, Πίτι, Βάντερσον, Κουκόλης (37′ Παντελιάδης), Αναστασιάδης, Ακόστα (53′ Αναστασόπουλος)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου
Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Κυριάκος Μερκενίδης (Μακεδονίας), Εμμανουήλ Καλφάκης (Χανίων)

Γκολ: 27′ Ουάρντα, 29′, 35′ Μανούσος
Κάρτες: 39′ Πίτι, 56′ Ουάρντα

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button