ΜεταγραφέςΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Είναι Έλληνες… και είναι ελεύθεροι!

Δείτε ποιοι Έλληνες ποδοσφαιριστές κυκλοφορούν ελεύθεροι αυτοί την στιγμή και θα μπορούσαν να απασχολήσουν τον ΠΑΣ Λαμία.

Μπορεί τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο Ζαίλτον Άλβες Μιράντα ή αλλιώς Κούτσα να είναι ο πρώτος στόχος του ΠΑΣ Λαμία, παρόλο αυτά υπάρχουν ορισμένοι Έλληνες ποδοσφαιριστές αυτή την στιγμή οι οποίοι κυκλοφορούν ελεύθεροι και μπορεί να απασχολήσουν.

Η διορία για την απόκτηση ελεύθερων παικτών λήγει τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 14 Αυγούστου για την Ελλάδα. Αυτοί οι παίκτες είναι οι καλύτερες περιπτώσεις για κάθε ομάδα, για να τους αποκτήσει!

Τερματοφύλακας / Γιάννης Ανέστης

Στα 27 του και όντας πρωταθλητής με την ΑΕΚ θα μπορούσε να βρει εύκολα ομάδα. Και βρήκε αλλά έφυγε από την Μπερ Σεβά μετά τον αποκλεισμό. Πλέον, καλείται να βρει τον επόμενό του σταθμό.

Αριστερό μπακ / Κώστας Γιαννούλης

Βασικό μέλος του Αστέρα σε μια εξαιρετική πορεία πέρυσι με την έξοδο στην Ευρώπη. Πάντα έχει γεμάτες χρονιές. Βρήκε συμβόλαιο στην Πάφο, έφυγε ύστερα από ένα ματς και τώρα είναι σε αναζήτηση νέας ομάδας.

Δεξί μπακ / Χάρης Μαυρίας

Δεν τον έχουμε συνηθίσει σ’ αυτήν την θέση αλλά μπορεί να καλύψει όλη την πλευρά. Στα 24 του δεν έχει την πορεία που περιμέναμε αλλά έχει εμπειρίες και το ταλέντο για να βρει ομάδα έστω και στο… παρά πέντε.

Στόπερ / Γιώργος Κουτρουμπής

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός είναι ακόμη ελεύθερος από τη στιγμή που το συμβόλαιό του με τη Σταντάρ Λιέγης έληξε. Αναζητά τον επόμενο σταθμό του στο εξωτερικό και λίγες… ώρες θα φανεί που θα πάει.

Στόπερ / Γιώργος Σαρρής

Με παρουσία στη Σκωτία και την Χάμιλτον, έχει γεμίσει με εμπειρίες που θα τον κάνουν να βρεθεί ο επόμενό του σταθμός.

Αμυντικό χαφ / Χρυσοβαλάντης Κοζορόνης

.

Με 104 ματς στη Super League και με εμπειρία στη Σκωτία και στην Χάμιλτον, η λογική λέει ότι και εκείνος θα μέσα στις επόμενες μέρες θα έχει νέα ομάδα.

Μέσος / Παναγιώτης Κονέ

Στην ΑΕΚ ανέβασε τις μετοχές του, μετά τη λύση του συμβολαίου του με την Ουντινέζε αναζητά τον επόμενό του σταθμό και μένει να δούμε που θα συνεχίσει.

Μέσος / Σταύρος Τσουκαλάς

Ο 30χρονος μέσος, μετά τον Αστέρα και τον Απόλλωνα είναι σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού του. Ενδιαφέρον από Κύπρο, Ισραήλ και Super League υπάρχει και μένει απλά να δούμε που θα… αποφασίσει να συνεχίσει.

Οργανωτής / Σωτήρης Νίνης 

Ο 28χρονος μέσος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο Ισραήλ για την Χάποελ Χαντέρα. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ώρες.

Επιθετικός / Αντώνης Πετρόπουλος

Στα 32 του και ύστερα από την καλή του παρουσία στον Πλατανιά θα περίμενε κανείς ήδη να είναι σε ομάδα. Βρέθηκε στο… παρά ένα στη Λαμία αλλά το deal τελευταία στιγμή δεν προχώρησε. Ο έμπειρος επιθετικός με παρουσία σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Απόλλωνα και όχι μόνο αναμένεται να δούμε που θα αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του.

Επιθετικός / Παντελής Καπετάνος

Μετά τη Βέροια, στα 35 του παραμένει ένα… όπλο για μια ομάδα ειδικά της Football League που θα μπορεί να δώσει λύσεις στο γκολ. Ο Ηρακλής ήταν η τελευταία ομάδα που… έπαιξε. Μένει να δούμε αν θα επιστρέψει στη δράση μετά την περσινή σεζόν που έμεινε εκτός γηπέδων.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button